Έρχονται τα αναδρομικά! Σε ποιους θα μοιραστούν 800 εκ. ευρώ "καθαρά"

Στη Βουλή το νομοσχέδιο μέχρι το τέλος της εβδομάδας

 Περίπου 250.000 ένστολοι, δικαστικοί, πανεπιστημιακοί και γιατροί του ΕΣΥ θα δουν το Νοέμβριο τις πρώτες αυξήσεις στις αποδοχές τους, καθώς το νομοσχέδιο για τα αναδρομικά κατατίθεται στη Βουλή ως το τέλος της εβδομάδας... 

Η αρχή θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου και η πλήρης εξόφληση των αναδρομικών αναμένεται τον  Φεβρουάριο. 
Τα αναδρομικά για τους ένστολους καλύπτουν τους βασικούς μισθούς, αλλά και τα επιδόματα που είχαν "κουρευτεί" το 2012. Τα ποσά ξεκινάνε από περίπου 2.500 ευρώ για το βαθμό του λοχαγού και φτάνουν ως τις 12.500 ευρώ για την κορυφή της ιεραρχίας. 

ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣτΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ 
Οι ένστολοι υποστηρίζουν, πάντως, ότι το μισθολόγιο του 2017 δεν έχει ενσωματώσει πλήρως την αποκατάσταση των αποδοχών τους. Αν το Συμβούλιο Συμμόρφωσης κρίνει ότι όντως το Δημόσιο δεν έχει συμμορφωθεί, τότε ανοίγει νέος κύκλος προσφυγών. 

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΣτΕ

Αποκατάσταση των απωλειών τους θα έχουν και οι γιατροί του ΕΣΥ για τη διετία 2014- 2016. Τα αναδρομικά ξεκινάνε από περίπου 6.000 ευρώ και ξεπερνάνε τις 15.500 ευρώ. 

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην 3η Ευρωαραβική Σύνοδο, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. 

«Αφήνουμε πίσω μας τα υφεσιακά προγράμματα, αποκτάμε ολοένα και πιο υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ γινόμαστε ξανά ελκυστικός επενδυτικός προορισμός» τόνισε  ο πρωθυπουργός.  

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ- ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ

Η κυβέρνηση, με την καταβολή των αναδρομικών, κλείνει την εκκρεμότητα των μισθολογικών περικοπών που ξεκίνησαν το 2012. Ωστόσο, έχει μπροστά της τη μάχη για τα Δώρα, καθώς ειδικά μισθολόγια και δημόσιοι υπάλληλοι ετοιμάζουν μπαράζ δικαστικών προσφυγών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top