Καμμένος στο Star: Τι πραγματικά είπα στη συνεδρίαση του υπουργικού

«Το γαρ πολύ της θλίψεως…» σχολιάζει για τις δηλώσεις Κοτζιά!

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο Star και την Κάτια Μακρή, αποκαλύπτει τι ακριβώς είπε στη θυελλώδη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για τον Τζόρτζ Σόρος. Ο υπουργός Άμυνας απαντά και στις επιθέσεις του Νίκου Κοτζιά, προκαλώντας αίσθηση με τις δηλώσεις του.

«Επειδή βλέπω να γίνεται μεγάλη σπέκουλα και βλέπω να στήνονται ολόκληρα σενάρια πάνω από πράγματα που δήθεν ειπώθηκαν από εμένα, να ξεκαθαρίσουμε ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι 50 εκατ. πήρε η κυβέρνηση από τον Σόρος.  Αναφέρθηκα στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του Υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία έκδοσης βίζα, που δεν είχε καμία σχέση με την κυβέρνηση» διευκρινίζει ο κ. Καμμένος.  

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προσθέτει:  «Όλα αυτά λοιπόν είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου. Η κυβέρνηση έχει υπουργικό συμβούλιο στο οποίο κρατούνται πρακτικά και δεν πρόκειται να συνεχίσω την προσπάθεια κάποιων να χτίσουν τέτοιου είδους σενάρια πάνω σε αυτές τις δηλώσεις». 

Στην ερώτηση της Κ. Μακρή, ότι τα επιχειρήματα αυτά τα χρησιμοποιεί όχι μόνο η αντιπολίτευση αλλά και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος και δημοσιοποίησε τους διαλόγους, ο κ. Καμμένος απαντά: «Δε θα ασχοληθώ με τον κ. Κοτζιά πλέον».    

Στη νέα ερώτηση της δημοσιογράφου του Star  σχετικά με το τι  έχει να απαντήσει στις καταγγελίες του πρώην υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος ισχυρίζεται ότι παραιτήθηκε ακριβώς για αυτές τις καταγγελίες που έκανε ο υπουργός  Άμυνας στο υπουργικό συμβούλιο, ο κ. Καμμένος απαντά : «Το πολύν της θλίψεως…» (παραπέμποντας έτσι στο  γνωστό ρητό «το γάρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»).  
                 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top