Φασολάδα το πρώτο γεύμα του Γιάννου στη φυλακή

Το πρόγραμμα της φυλακής για τον πρώην υπουργό και τη σύζυγό του

Φασολάδα ήταν το πρώτο γεύμα που έφαγαν στη φυλακή ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγός του, Σταυρούλα Κουράκου.

Το ζεύγος, το οποίο προφυλακίστηκε με τις κατηγορίες του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, μεταφέρθηκε την Τετάρτη, μετά το μεσημέρι, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, όπου και ακολούθησε το πρόγραμμα των φυλακών.

Γιάννος Παπαντωνίου: Η κατάθεση του φίλου του που τον «έκαψε»

Ο πρώην υπουργός οδηγήθηκε στην πτέρυγα με τα υπόγεια «κελιά της Νοέμβρη», όπως αποκαλούνται επειδή εκεί κρατούνταν για χρόνια καταδικασθέντες της τρομοκρατικής οργάνωσης. Η σύζυγός του μοιράζεται ένα κελί με άλλες συγκρατούμενές της.

Η Ρούλα που από γραμματέας έγινε κυρία υπουργού

Για δείπνο, λίγη πριν περάσει η πρώτη δύσκολη νύχτα τους στις φυλακές, ο κ. Παπαντωνίου και η κα Κουράκου έφαγαν ζυμαρικά.

Οι τρεις βασικοί λόγοι που οδήγησαν στην προφυλάκιση Παπαντωνίου - Κουράκου

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της φυλακής, οι φυλακισμένοι προαυλίζονται από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12.30 μετά το μεσημέρι, εν συνεχεία επιστρέφουν στα κελιά τους για καταμέτρηση και φαγητό και προαυλίζονται και πάλι το απόγευμα.

Ωστόσο, η πτέρυγα της 17 Νοέμβρη είχε προβλεφθεί να προαυλίζεται διαφορετικές ώρες από εκείνες του υπόλοιπου σωφρονιστικού καταστήματος, κάτι που δεν αποκλείεται να ισχύσει και για τον πρώην υπουργό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top