Μπέρδεψαν τον Ελευθέριο με τον… Ευάγγελο Βενιζέλο στη Βουλή!

Απίστευτος καβγάς Τσακαλώτου με Λοβέρδο και διευκρίνιση Μπαλαούρα

«Φωτιές» και με το ΚΙΝΑΛ  άναψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος  με  τη σημερινή ομιλία του στη Βουλή, με την αναφορά του στη ΝΔ  και στον Βενιζέλο, σχετικά με τον Εθνικό Διχασμό.  

Κόλαση στη Βουλή από Τσακαλώτο: Η Δεξιά έλεγε πάντοτε "στον διάολο η χώρα”

«Δε θέλουμε τον Βενιζέλο, ας πάει στο διάολο» διάβασε προηγουμένως απόσπασμα από το βιβλίο του Γ. Μαυρογορδάτου στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, για να παρατηρήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος:  «Δεν μας  ενδιαφέρει». 

«Μη διακόπτετε, ποτέ δεν έχετε επιχειρήματα»  είπε εκνευρισμένος στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ  ο υπουργός Οικονομικών,  με τον προεδρεύοντα  Μάκη Μπαλαούρα να  διευκρινίζει απευθυνόμενος στον Ανδρέα  Λοβέρδο: «Τον Ελευθέριο εννοεί , όχι τον Βαγγέλη!». 

Ο καβγάς πάντως δεν αποφεύχθηκε, καθώς το σχόλιο του κ. Λοβέρδου για το βιβλίο προκάλεσε νέα «έκρηξη» του κ. Τσακαλώτου, που είπε:        

«Τα βιβλία είναι για όλους όχι μόνο για σας, είστε και πανεπιστημιακός, Ντροπιάζετε τον  πανεπιστημιακό κάθε μέρα, πανεπιστημιακός δάσκαλος να λέει δεν ειναι για μας, ότι  δεν σας αφορά. Όλο τον κόσμο αφορά, μόνο το ΠΑΣΟΚ τέτοια συμπεριφορά…». 

‘Όπως ήταν φυσικό ακολούθησε νέος γύρος έντασης, με τον κ. Λοβέρδο να διαμαρτύρεται…

Δείτε το επεισόδιο στο video.     
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top