Γιατί δεν κατεβαίνει και πάλι για δήμαρχος ο Ηλίας Ψινάκης

Το σύντομο τέλος της πολιτικής του καριέρας - Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός

Τους λόγους για τους οποίους οι πολίτες του Μαραθώνα έδειξαν την πόρτα εξόδου στον δήμαρχο Ηλία Ψινάκη, εξήγησε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. 

Ψινάκης: «Δε θα είμαι ξανά υποψήφιος στον Δήμο Μαραθώνα»

«Πολύ απλά δεν τους έλυσε κανένα πρόβλημα. Και πότε να τους το λύσει άλλωστε; Στις φωτιές του 2017, πέρσι, ήταν στη Μύκονο.  Στη μεγάλη φωτιά στο Μάτι, ήταν στη Μύκονο. Όταν επέστρεψε είπε ψέματα ότι κάηκε το σπίτι του,  ενώ είχαν καεί μόνο τα γύρω δέντρα. Στη συνέχεια όλο έλειπε. Ήταν δήμαρχος… μερικής απασχόλησης, ενώ ακόμη και μετά την πυρκαγιά, τον  Σεπτέμβριο,  εθεάθη να ξεφαντώνει σε κοσμικό γάμο. Στο μεταξύ οι κάτοικοι στέλνουν και ξαναστέλνουν επιστολές που του λένε ότι τους άφησε στην τύχη τους». 

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή:  « Οι κάτοικοι δεν πήραν τα επιδόματα, δεν μοιράστηκε σωστά η βοήθεια, δεν έχουν φωτισμό στους δρόμους, κανένα έργο δεν έχει ολοκληρωθεί. Κι επειδή πλησιάζουν πάλι εκλογές, βουλευτικές - δημοτικές , το παράδειγμα Ψινάκη  -ενός ευφυούς κατά  τα άλλα ανθρώπου  -είναι χαρακτηριστικό για το πως "ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός"».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top