Σχέδιο αποστασίας κατά της Ένωσης Κεντρώων καταγγέλλει ο Λεβέντης

«Μετά τις εκλογές θα είμαι πρόεδρος του 10%»

Για σχέδιο αποστασίας κατά του κόμματός του έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Όπως υποστήριξε στον Σκάι, «το σχέδιο είναι του Κυριάκου Μητσοτάκη επειδή θέλει πεντακομματική Βουλή για να είναι αυτοδύναμος».

«Τώρα είμαι πρόεδρος του 4%, σε τρεις – τέσσερις μήνες που θα έχουμε εκλογές θα γίνω πρόεδρος του 10%» σχολίασε στη συνέχεια, εκτιμώντας ότι η Ένωση Κεντρώων θα βγει ενισχυμένη από όλη αυτή την ιστορία.

Κλίμα διάλυσης στην Ένωση Κεντρώων: Αποχώρησε κι άλλος βουλευτής!

Αναφερόμενος στην αποχώρηση του Αριστείδη Φωκά από το κόμμα, είπε: «Δεν πρόλαβα καν να μιλήσω με τον κ. Φωκά. Eίπε κάποια στιγμή “δεν αντέχω” άλλο”, έφυγε από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και μετά πήγε και δήλωσε σε κανάλι πως ανεξαρτητοποιείται».

Όσον αφορά τον βουλευτή Γιάννη Σαρίδη, που ενδέχεται να αποχωρήσει σύντομα από την παράταξη, ο κ. Λεβέντης είπε ότι τον έχει καλέσει να ζητήσει συγγνώμη επειδή εξύβρισε τον συνάδελφό του Δημήτρη Καβαδέλλα.

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς

Την ανεξαρτητοποίησή του από την Ένωση Κεντρώων ανακοίνωσε και επίσημα το πρωί της Τετάρτης ο Αριστείδης Φωκάς, ο οποίος έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Αριστείδη Φωκά

«Η αποχώρησή μου συνοδεύεται από τη βεβαιότητα ότι ανταποκρίθηκα πλήρως απέναντι στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα της Ένωσης Κεντρώων, αλλά και των εν γένει υποχρεώσεων μου απέναντι στο κόμμα. Η έλλειψη στρατηγικής κατεύθυνσης, η έλλειψη θάρρους να τα βάλουμε με τις παθογένειες, με ανάγκασαν να πάρω τη δύσκολη αυτή απόφαση, να ανεξαρτητοποιηθώ σήμερα, από την  κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων», δήλωσε ο ίδiος στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, τονίζοντας πως αποχώρησε από το κόμμα για να συνεχίσει μ’ όλες του τις δυνάμεις να παλεύει για το καλό της πατρίδας του και του τόπου του.

Μιλώντας, εξάλλου, στον ANT1 για την αποχώρησή του από το κόμμα, είπε: «Δεν είναι ο κ. Καβαδέλλας λόγος για να φύγει κάποιος από ένα κόμμα μετά από τρία χρόνια. Έχουν γίνει πολλά πράγματα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top