Mία ΔΕΘ-Υπερπαραγωγή

Μπαζιάνα, Αχτσιόγλου και Νοτοπούλου έκλεψαν τις εντυπώσεις

Η σκηνοθεσία ήταν υπερπαραγωγή και ο πρωθυπουργός , χαλαρός και ευδιάθετος.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου στην παρθενική της εμφάνιση στο βήμα της ΔΕΘ δεν απέσπασε μόνο την πρωθυπουργική προσοχή. Όλοι σχολίασαν το κόκκινο κοστούμι της φωτιάς που διάλεξε για την περίσταση.

Μπέτυ Μπαζιάνα, Έφη Αχτσιόγλου και Κατερίνα Νοτοπούλου έκλεψαν τις εντυπώσεις

Η Μπέτυ Μπαζιάνα αθόρυβη και διακριτική φορούσε μαύρο , όπως και η χαμογελαστή Εφη Αχτσιόγλου που καθόταν πίσω της. Χειροκροτούσαν, χαμογελούσαν καθ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Ο Αλέξης Τσίπρας μόλις τελείωσε την ομιλία του άγγιξε τρυφερά τη σύζυγο του.

Ο Πάνος Καμμένος τρόλαρε τη γραβάτα του, ενώ ο Αμερικανός πρέσβης σύστηνε τη γυναίκα του. 

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕΒ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ

Ήταν σαν γιορτή με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να φορούν τα καλά τους και να συζητούν μεγαλόφωνα σε πηγαδάκια.

Εντύπωση προκάλεσε το ότι ο πρόεδρος του ΣΕΒ , Θοδωρής Φέσσας αποχώρησε απ΄ το Βελλίδειο μόλις άρχισε η ομιλία του πρωθυπουργού. Ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε σήμερα να μειώσει τη σημασία του γεγονός.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΓΙΑ …GRAMMY

Η παρουσιάστρια της βραδιάς δεν πέρασε απαρατήρητη. Πως θα μπορούσε άλλωστε με τη μαύρη μακριά τουαλέτα που διάλεξε, η οποία ταίριαζε καλύτερα στα Grammy παρά στη ΔΕΘ. Η Θάλεια Ζαγναφέρη , δημοσιογράφος της Ετ3 είναι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Και δεν προσπάθησε να το κρύψει.

MIA ΣΟΠΡΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ FAME STORY

Κι αν η Θάλεια  έχει παράστημα , η Αναστασία Ζαννή που ερμήνευσε νωρίτερα στο αμερικανικό περίπτερο της ΔΕΘ τους εθνικούς ύμνους των δυο χωρών έχει φωνάρα. Σήμερα κάνει διεθνή καριέρα σοπράνο , με διαβατήριο το πέρασμα της από ελληνικό ριάλιτι.

ΕΝΑ "ΓΕΜΑΤΟ" ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗ ΔΕΘ  

Ήταν ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο. Μικρό ατόπημα ; Η  στιγμιαία πρωθυπουργική αμηχανία στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ , όταν συνεργάτης του, του επέστησε την προσοχή για τη στάση του σώματος του. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top