Η ΕΛΑΣ αναζητά την αν. Εκπρόσωπο της ΝΔ Ζαχαράκη για να τη συλλάβει!

Μητσοτάκης προς Γεροβασίλη: Είναι στα γραφεία μας αν θέλετε να τη συλλάβετε

Σοφία Ζαχαράκη

Χοντραίνει η πολιτική κόντρα στην υπόθεση Φλώρου, καθώς ύστερα από μήνυση του εκδότη της εφημερίδας Documento Κώστα  Βαξεβάνη (για όσα ελέχθησαν σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Ε)  η αστυνομία αναζητά την αναπληρώτρια Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ  Σοφίας Ζαχαράκη για να τη συλλάβει με τη διαδικασία του αυτοφώρου!  

Σε ανακοίνωσή της  ΝΔ αναφέρει για το ζήτημα: 

«Σήμερα η Δημοκρατία στην Ελλάδα υπέστη ένα ακόμη βαρύ πλήγμα από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη αυταρχισμού της κυβέρνησης, ο κατ’ εξακολούθηση συκοφάντης και εντολοδόχος λασπολόγος του Μαξίμου, Κώστας Βαξεβάνης ζήτησε τη σύλληψη της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Πρόκειται για πρωτοφανή απόπειρα εκβιασμού των πολιτικών δυνάμεων του τόπου με σκοπό να επιβληθεί η φίμωση και ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής.  

Τη στιγμή που η κυβέρνηση απελευθερώνει καταδικασμένους εγκληματίες και ανέχεται συμμορίες να εισβάλλουν ανενόχλητες σε πρεσβείες, υπουργεία, ακόμη και στη Βουλή, θεωρήθηκε απειλή για τη Δημοκρατία η διατύπωση πολιτικής θέσης και κρίσης εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 Ας γνωρίζουν οι θιασώτες του αυταρχισμού ότι οι υγιείς δυνάμεις της χώρας θα σταθούν απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσης της Δημοκρατίας. Δεν πρόκειται να δειλιάσει κανείς. 

 Ενημερώνουμε τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη  ότι η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κλήθηκε να προσέλθει στα γραφεία του κόμματος όπου βρίσκεται αυτήν την ώρα. 

 Ας δώσει ο κύριος Τσίπρας εντολή να έλθουν να τη συλλάβουν».

Μητσοτάκης προς Γεροβασίλη: Είναι στα γραφεία μας αν θέλετε να τη συλλάβετε  

Για το ίδιο ζήτημα είχε τηλεφωνική επικοινωνία πριν από λίγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης,  με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, υπό την ιδιότητά της ως πολιτικής προϊσταμένης της Αστυνομίας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς, ο κ.  Μητσοτάκης ενημέρωσε την κ. Γεροβασίλη πως «η καταζητούμενη από την ΕΛ.ΑΣ. αναπληρώτρια εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Σοφία Ζαχαράκη βρίσκεται στα γραφεία του κόμματος για την περίπτωση κατά την οποία η κυβέρνηση την αναζητεί».
 

 


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top