Κουβέλης: «Διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά μου»

Περνά στην αντεπίθεση μετά το σάλο για όσα είπε για τα θύμα της φωτιάς

Κουβέλης

Για σκόπιμη διαστρέβλωση όσων είπε την Τετάρτη στην ΕΡΤ για τα θύματα της φωτιάς και την έξοδο από το μνημόνιο κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, σε ανακοίνωσή του. 

Ο κ. Κουβέλης την Τετάρτη, είπε ότι αντιλαμβάνεται τον πόνο που έχει προκληθεί από τις φωτιές και τον θάνατο 92 ανθρώπων, αλλά αυτό δεν μπορεί να ακυρώνει την επιτυχία της εξόδου της χώρας από το μνημόνιο στις 21 Αυγούστου. 

Κουβέλης: Λυπάμαι για τους νεκρούς αλλά... βγαίνουμε από το μνημόνιο!

Η δήλωση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας να βγάλει ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «για άλλη μια φορά ότι η τέχνη της μονταζιέρας παραμένει η τελευταία γραμμή άμυνας όλων εκείνων που υπηρετούν το ψεύδος, τη διαστρέβλωση της πολιτικής αλήθειας και την αδιέξοδη προσπάθεια να συντηρήσουν την ημιθανή πολιτική τους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Κουβέλη

"Η σκόπιμη διαστρέβλωση των δηλώσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη περί «συμψηφισμού της τραγωδίας στο Μάτι με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια», αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η τέχνη της μονταζιέρας παραμένει η τελευταία γραμμή άμυνας όλων εκείνων που υπηρετούν το ψεύδος, τη διαστρέβλωση της πολιτικής αλήθειας και την αδιέξοδη προσπάθεια να συντηρήσουν την ημιθανή πολιτική τους. Σε αγαστή πάντα συνεργασία με τα Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής και της στρατευμένης «δημοσιογραφίας».

Στόχος τους δεν είναι μόνο ο Φώτης Κουβέλης αλλά η ίδια η κυβέρνηση, την οποία επιχειρούν να ανατρέψουν η ΝΔ και οι συνοδοιπόροι της.

Το μαύρο μέτωπο της πολιτικής και οικονομικής διαπλοκής και διαφθοράς σε ρόλο τυμβωρύχου, σκυλεύει τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι. Έτσι πορεύονται δεκαετίες τώρα, αυτές είναι οι αρχές και οι αξίες τους.

Οι διαχρονικά φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των μεγαλύτερων εγκλημάτων που έχουν συντελεσθεί σε βάρος της πατρίδας και της κοινωνίας, έχουν το θράσος να κουνούν τα δάκτυλο.

Μάταια όμως. Οι πολίτες γνωρίζουν και κρίνουν την προσωπική διαδρομή όλων όσοι μετέχουν στο δημόσιο βίο της χώρας, καθώς και την ηθική της πολιτικής τους".
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top