Επίθεση στον Μπουτάρη: Nτοκουμέντα-φωτιά για τους δράστες

Κ. Μακρή: Τους λεονταρισμούς διαδέχθηκε ο ευτελισμός στο δικαστήριο

Στα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι οι συλληφθέντες για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη έχουν συμμετάσχει και άλλες φορές σε επεισόδια σαν ομάδα και τα οποία  κατατέθηκαν σήμερα στο δικαστήριο, αναφέρθηκε η  Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων  του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.   

Πρόκειται για τρεις φωτογραφίες που έδωσαν στο δικαστήριο οι δικηγόροι του Γιάννη Μπουτάρη και αποδεικνύουν ότι αυτοί που τον χτύπησαν δεν ήταν περαστικοί, ούτε «αγανακτισμένοι», αλλά πολύ καλά οργανωμένοι. 

Στην πρώτη  φωτογραφία ειναι μαζί σε περσινή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη ενάντια στο gay pride. Ο  μεσαίος ειναι αυτός που κλωτσούσε το αυτοκίνητο του Μπουτάρη και οι άλλοι δύο αυτοί που τον χτυπούσαν.

Οι ίδιοι άνθρωποι ήταν και στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό στη Θεσσαλονίκη, τον Ιανουάριο του 2018 και επιχειρούσαν να προκαλέσουν επεισόδια. Λειτουργούν σαν «στρατός»  και κάπου υπάρχει και ο «στρατηγός»  που τους οργανώνει και τους περιφέρει στις συγκεντρώσεις.

 

Πρόσθεσε η Κ. Μακρή:  «Την ημέρα της επίθεσης στον Μπουτάρη πάντως έκαναν τα λιοντάρια και χτυπούσαν μπροστά στις κάμερες έναν άνθρωπο 76 ετών. Ενώ σήμερα έκλαιγαν και παρακαλούσαν για επιείκεια. Και αυτός ο ευτελισμός τους ειναι μεγαλύτερος απο την τιμωρία του δικαστηρίου». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top