Ντοκουμέντο: Με μεθόδους ταγμάτων εφόδου η επίθεση στον Μπουτάρη

Ποιοι βρίσκονται στο στόχαστρο για το περιστατικό κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης και η πολιτική κόντρα

Νέα βίντεο ντοκουμέντο  αποδεικνύει ότι η επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη ήταν μια καλά οργανωμένη επιχείρηση απο ομάδα νεαρών που λειτούργησε με μεθόδους τάγματος εφόδου.

Οι κινήσεις του άνδρα με την πράσινη μπλούζα, όπως μπορείτε να δείτε σε ένα  νέο αποκαλυπτικό βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, αποδεικνύουν ότι η επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη ήταν στημένη και προμελετημένη. Ο ίδιος άνδρας έχει ρόλο αρχηγού μιας ομάδας νεαρών που φοράνε μαύρα ρούχα. Τραβάει βίντεο και δίνει οδηγίες  σε αυτούς που βρίζουν χυδαία  τον Γιαννη Μπουτάρη. Ακολουθεί πανδαιμόνιο, με τον ενορχηστρωτή της επίθεσης επιβλέπει.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ 

Απο τα βίντεο, η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει ακόμη 6 υπόπτους. Ανάμεσά τους και τον πατέρα που με το παιδί στην αγκαλιά που έβριζε τον Γιάννη Μπουταρη σε όλη τη διαδρομή μέχρι το αυτοκίνητο. Αργότερα, αυτόπτες μάρτυρες, είπαν πως το παιδί έπεσε κάτω και χτύπησε.

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΩ ΚΑΝΕΝΑΝ"

«Όσο είμαι δήμαρχος δε θα επιτρέψω η Θεσσαλονίκη να γυρίσει πίσω στην εποχή του σκοταδιού και των σκανδάλων. Όσο είμαι δήμαρχος θα προσπαθώ όλοι μαζί να την κάνουμε πραγματική μητρόπολη των Βαλκανίων. Δε θα κάνουμε πίσω. Δε θα φοβηθούμε. Κανέναν!» έγραψε στο twitter ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ... ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΦΟΔΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Όπως αναφέρει η Λευκή Γεωργάκη στο ρεπορτάζ του  Star, σύνδεσμοι οπαδών,  μπαχαλάκηδες, εκπρόσωποι εθνικιστικών κύκλων, επιχειρούν να αποκτήσουν τα εφόδια για τη δράση τους σε σχολές πολεμικών τεχνών.  

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΙ ΠΟΝΤΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΙΠΗ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ

Η θύελλα για τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη πάντως  συνεχίζεται. Πολλοί βάζουν στο στόχαστρο τις ποντιακές οργανώσεις και την ελλιπή περιφρούρηση των συγκεντρώσεων τους, αφού πριν απο το Γιάννη Μπουτάρη σε αντίστοιχη εκδήλωση στην Αθήνα είχε χτυπηθεί ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

"Τα μορφώματα του φασισμού έχουν τις αιτίες τους στην έλλειψη κοινωνικού κράτους" δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αλλά εντύπωση προκαλεί ότι ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος,  αρνήθηκε να εκδώσει ψήφισμα καταδίκης για την επίθεση.  

Ωστόσο,  μήνυμα αλληλεγγύης στον Γιάννη Μπουτάρη έστειλε ο δήμαρχος Σμύρνης.  

«Διαβιβάζοντας την αγάπη του λαού της Σμύρνης και τα μηνύματα αλληλεγγύης θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας ως αδελφοί της απέναντι πλευράς».   

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ

Το θέμα έχει πάρει και μεγάλες πολιτικές διαστάσεις με την κυβέρνηση να ταυτίζει ανοικτά τη ΝΔ με την ακροδεξιά. Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος στο  σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυγής:  «Γαλάζιο πλυντήριο για την Ακροδεξιά».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top