Στο «κόκκινο» οι ελληνοτουρκικές σχέσεις

Ειρωνείες και προκλήσεις από τον Τούρκο πρωθυπουργό – «Θα τους τσακίσουμε» διαμήνυσε ο Καμμένος

Κάθε μέρα και μια πρόκληση πλέον από την Τουρκία, με τον πρωθυπουργό Γιλντιρίμ, να ειρωνεύεται δημόσια την Ελλάδα.

«Μην μετράτε όμως την Ελλάδα. Είναι μια χώρα όσο μια πόλη μας. Είναι πιο μικρή και από την Κωνσταντινούπολη» δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός , υποβαθμίζοντας  δημόσια την Ελλάδα, με το ακροατήριο του να γελά ειρωνικά με τις προσβολές του. Ο Γιλντιρίμ μειδιά και ο ίδιος , όσο εκτοξεύει τις λεκτικές προκλήσεις.  «Είναι όμως γείτονάς μας και όσο παραμένει ήσυχη δεν θα έχουμε κάτι να πούμε» προσθέτει.   

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

«Οι Έλληνες ενωμένοι θα τους τσακίσουμε. Αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό»:  Ο Πάνος Καμμένος από τον Άγιο Κήρυκο όπου βρέθηκε στο πλαίσιο άσκησης, έστειλε  από την πλευρά του οκληρό μήνυμα , ανεβάζοντας κι άλλο τους τόνους.

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΣΙΠΡΑ -ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΤΟΓΑΝ

Ο  Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, με τον οποίο συζήτησαν όλες τις εξελίξεις στην περιοχή. Ο Ερντογάν πριν από δύο ημέρες αποκάλεσε «τρομοκράτη» τον Ισραηλινό πρωθυπουργό.  Ο Αλέξης Τσιπρας  με αυτήν την κίνηση στη διπλωματική σκακιέρα επιχειρεί να δείξει πως απέναντι στους «πυρηνικούς συνεταίρους»  Πούτιν - Ερτογάν που συναντήθηκαν σήμερα με τον πρόεδρο του Ιράν Ροχανί, υπάρχει μια άλλη ισχυρή συμμαχία της Ελλάδας με την Κύπρο και το Ισραήλ.

ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

«Η Τουρκία έχει ξεπεράσει τα όρια στο θέμα των δυο στρατιωτικών που κρατούνται χωρίς να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, καθώς  το Πάσχα φτάνει και οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί εξακολουθούν να είναι φυλακισμένοι.  Ο θείος του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη συγκινεί με την έκκληση του: «Ας προσευχηθούμε όλοι  για να επιστρέψουν σύντομα τα παιδιά».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top