Η μάχη… των αριθμών: Σκληρή κόντρα κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το συλλαλητήριο

Επίθεση από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στον Μίκη Θεοδωράκη

Σκληρή κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, αλλά και μεταξύ της αστυνομίας και των διοργανωτών του συλλαλητηρίου, συνεχίζει να προκαλεί ο αριθμός των διαδηλωτών που βρέθηκαν χθες στη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για την Μακεδονία.

Διαβάστε ακόμη: O Τόσκας εξηγεί γιατί στο βίντεο της ΕΛΑΣ για το συλλαλητήριο ήταν σβησμένη η ώρα

Ο Νίκος Τόσκας επιμένει για 140.000 διαδηλωτές, ενώ οι διοργανωτές μιλούν για πάνω από 1 εκατομμύριο κόσμου. Ωστόσο, το κυβερνητικό μέτωπο δεν είναι… αραγές καθώς ο Δημήτρης Μάρδας εκτίμησε ότι βρέθηκαν πάνω από 500.000 πολίτες στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία.

Διαβάστε ακόμη: «Άδειασμα» σε κυβέρνηση από Μάρδα: Μισό εκατομμύριο κόσμος στο συλλαλητήριο!

Σκληρή επίθεση στο Μίκη Θεοδωράκη που ήταν ο κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο εξαπέλυσαν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αλλά και ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Διαβάστε ακόμη: Τριγμοί στην κυβέρνηση: Το δημοψήφισμα για τη Μακεδονία τορπιλίζει τις σχέσεις Τσίπρα-Καμμένου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας τον ΕΡΤ, έκανε λόγο «θλιβερή εξέλιξη» και για μετατόπιση του μουσικοσυνθέτη σε «θέσεις μισαλλόδοξες και πολιτικά ακραίες».

Διαβάστε ακόμη: Βόμβες Μπουτάρη: «Εμπρηστικός ο λόγος του Θεοδωράκη, δεν έπρεπε να πάει στο συλλαλητήριο»

Παράλληλα, απαντώντας στα περί «αριστερόστροφου φασισμού» που είπε ο κ. Θεοδωράκης, σημείωσε: «Δεν ξέρω αν αναφερόταν στον ίδιο τον εαυτό του και στο ίδιο του το παρελθόν».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top