Έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας για τις απειλές Ρουβίκωνα ενόψει συλλαλητηρίου

«Μοιάζει πανικόβλητη ακόμη και απέναντι στο αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών»

Συλλαλητήριο: Επίθεση ΝΔ σε κυβέρνηση για τις απειλές Ρου

Επίθεση σε υψηλούς τόνους στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις απειλές ηγετικού μέλους του Ρουβίκωνα για το συλλαλητήριο στις 4 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

«Μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης η κυβέρνηση μοιάζει πανικόβλητη ακόμη και απέναντι στο αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν ενωμένοι για την Πατρίδα μας.  Μόνον έτσι εξηγείται η άρνησή της να αποδοκιμάσει τους πάσης φύσεως Ρουβίκωνες, που εκτοξεύουν απειλές διαφωνώντας με το συλλαλητήριο της Αθήνας» αναφέρει η ανακοίνωση της Πειραιώς.

«Aς της υπενθυμίσουμε, λοιπόν, το αυτονόητο: Μαζικές εκδηλώσεις πολιτών κανείς δεν μπορεί να τις διαβάλλει, όσο και να το επιθυμεί και η κυβέρνηση φέρει ακέραιη την ευθύνη να διαφυλάξει το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώσουν ό,τι επιθυμούν σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας», προσθέτει.

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» είχε γράψει στο facebook χθες ένα από τα ηγετικά μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», σχετικά με το συλλαλητήριο.

Σε νεότερη ανάρτησή του, αφού το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, τόνισε: «Απασφάλισαν τα μίντια με την τελευταία ανάρτηση που έκανα. Τι δεν καταλαβαίνετε; Στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη φασίστες μπροστά στα ματ που παρακολουθούσαν χωρίς να κάνουν τίποτα έκαψαν μια κατάληψη και έκαναν επιθέσεις. Εάν μας έρθουν και εδώ δεν θα κάτσουμε να τους κοιτάμε να μας βάζουν φωτιά ούτε θα κάτσουμε να μας μαχαιρώσουν. Κατανοητό;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top