Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την επίθεση στον δήμαρχο Ελευσίνας

Επικοινωνία Βούτση με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής

Ο Πρωθυπουργός για την επίθεση στον δήμαρχο Ελευσίνας

Για την πρωτοφανή επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ο δήμαρχος Ελευσίνας, από συμβασιούχο στην καθαριότητα, μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, από το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ότι «ο Πρωθυπουργός καταδικάζει την επίθεση στον Δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά, και εκφράζει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση».

Επικοινωνία Βούτση με τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής

Ο Πρόεδρος της Βουλής επικοινώνησε προ ολίγου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Γιάννη Βασιλείου, προκειμένου να  ενημερωθεί αναλυτικά για την πορεία της κατάστασης υγείας του Δημάρχου Ελευσίνας, Γιώργου Τσουκαλά.

«Ο Νίκος Βούτσης εξέφρασε την απερίφραστη καταδίκη του για το περιστατικό και εύχεται στον Δήμαρχο Ελευσίνας ταχεία και πλήρη ανάρρωση» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

ΝΔ για επίθεση: Τραυματίστηκε το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Δημοκρατίας

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά την επίθεση εναντίον του Δημάρχου Ελευσίνας, στο πρόσωπο του οποίου τραυματίστηκε το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Δημοκρατίας» δήλωσε ο Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης. Όπως σημείωσε, τέτοιες πράξεις είναι απολύτως αδικαιολόγητες και ως τέτοιες πρέπει να αντιμετωπίζονται από την Πολιτεία.

«Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο Δήμαρχο και καλούμε την κυβέρνηση να ενεργήσει ώστε να διαφυλάξει την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» κατέληξε ο κ. Βορίδης.

Το χρονικό 

Επίθεση με μαχαίρι στο μηρό, δέχτηκε ο δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς, στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα στο γραφείο του, από έναν άντρα γύρω στα 40, πρώην συμβασιούχο του Δήμου Ελευσίνας.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:  Άνδρας μαχαίρωσε τον Δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο Δημαρχείο - Τι λένε συνεργάτες του στο star.gr

 Μαχαίρωσε τον Δήμαρχο που μόλις είχε παντρέψει ένα ζευγάρι! Ο δράστης έφυγε σαν "κύριος"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top