Σκληρή κριτική Μητσοτάκη: «Ο Τσίπρας τιμωρεί τους πιο αδύνατους»

«Το τέταρτο Μνημόνιο δεσμεύει τη χώρα σε μακροχρόνια λιτότητα»

Σκληρή κριτική Μητσοτάκη

Έντονη κριτική στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη Β΄Σύνοδο των προέδρων των ΝΟΔΕ του κόμματος.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είπε πως «το τέταρτο μνημόνιο δεσμεύει την χώρα σε μια μακροχρόνια λιτότητα και  ταυτόχρονα πλήττει αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη».

Παράλληλα, αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό δήλωσε πως «ο κ. Τσίπρας, ο οποίος ήρθε στην εξουσία ως ο υπερασπιστής των δικαιωμάτων των αδύνατων, τιμωρεί τους πιο αδύνατους μέσα από τις πολιτικές του επιλογές. Και αυτό είναι κάτι το οποίο θέλω να το τονίζετε ιδιαίτερα στο δικό σας πολιτικό λόγο»..

Στη συνέχεια τόνισε πως «έχουμε ένα κόμμα κατ’ όνομα Αριστερό, το οποίο σήμερα βρίσκεται απέναντι σε αυτούς που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη στην ελληνική κοινωνία, στους συνταξιούχους, στους χαμηλόμισθους και εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι πολίτες καταλαβαίνουν ότι έχουμε να κάνουμε με ένα τέταρτο Μνημόνιο».

Τέλος, ζήτησε ισχυρή λαϊκή εντολή για μεγάλες αλλαγές, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε ότι «το θετικό αφήγημα του λόγου μας, το μεταρρυθμιστικό πρόταγμα, το μικρότερο και καλύτερο Κράτος, τη μείωση της φορολογίας, τη στήριξη στην επιχειρηματικότητα, την έμφαση στο τρίπτυχο παιδεία, υγεία, ασφάλεια, τα βασικά δημόσια αγαθά, τα οποία πρέπει να παρέχει κάθε οργανωμένη κοινωνία στους πολίτες της, αυτά θα αποτελέσουν τον πυρήνα του θετικού μας αφηγήματος. Ενός σχεδίου, με το οποίο θα πείσουμε τους συμπολίτες μας, να εγκαταλείψουν την κατάσταση καχυποψίας και επιφυλακτικότητας στην οποία είχαν περιέλθει και να έρθουν και πάλι κοντά μας». 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top