Πώς αντέδρασαν Τσιρώνης, Θεοδωράκης και Θεοχαρόπουλος στην αποβολή της Χρυσής Αυγής

Τι έγραψαν στα social media

Πώς αντέδρασαν Τσιρώνης, Θεοδωράκης και Θεοχαρόπουλος στην αποβολή της Χρυσής Αυγής

Μετά την ομόφωνη απόφαση της Βουλής να αποβληθεί η ΚΟ της Χρυσής Αυγής από τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο, ο Γιάννης Τσιρώνης, ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σχολίασαν το θέμα.

«Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από τη ΧΑ. Είναι αυτή που είναι. Το θέμα του ναζισμού ιστορικά είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο και πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ ως δημοκρατία» δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης.

Σταύρος Θεοδωράκης: Είναι σημαντικό ότι η Βουλή αποφάσισε να αντιδράσει στους τραμπουκισμούς της ΧΑ

«Είναι σημαντικό ότι η Βουλή αποφάσισε να αντιδράσει στους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής. Ανεχόμαστε όλες τις απόψεις, ακόμα και τις πιο ακραίες, αλλά δε θα ανεχτούμε τη βία. Αυτό είναι το σημερινό μήνυμα όλης της Βουλής, με πολύ μικρές εξαιρέσεις βέβαια - αυτές τις Χρυσής Αυγής» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στους δημοσιογράφους στη Βουλή μετά την απόφαση της ολομέλειας για αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις δύο συνεδριάσεις της ολομέλειας επί του πολυνομοσχεδίου.

Νωρίτερα ο Επικεφαλής του Ποταμιού σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter τον αποκλεισμό των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τις δύο συνεδριάσεις της Βουλής:

«Ομόφωνα αποφάσισε η Βουλή την αποβολή της ΧΑ. Οι υπόλοιποι αρχηγοί & οι μισοί υπουργοί, άγνωστο γιατί, ήταν απόντες από την ιστορική στιγμή».

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σχολίασε στο facebook

«Πριν από λίγο αποφασίσαμε ομόφωνα στην Ολομέλεια της Βουλής την αποβολή της ΚΟ της Χρυσής Αυγής.

Η Δημοκρατία οφείλει να αυτοπροστατεύεται. Η απομόνωση της ακροδεξιάς οργάνωσης που κατηγορείται για εγκληματικές ενέργειες είναι καθήκον όλων μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top