ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις για προσλήψεις ΜΟΝΙΜΩΝ που έρχονται ως το καλοκαίρι!

Δείτε που και πόσες θέσεις θα προκηρυχθούν

ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις για προσλήψεις ΜΟΝΙΜΩΝ που έρχονται ως το καλοκαίρι!

Στην έκδοση νέων προκηρύξεων για την πρόσληψη μόνιμου και αορίστου χρόνου προσωπικού στο δημόσιο θα προχωρήσει το ΑΣΕΠ το επόμενο διάστημα.

Τον Απρίλιο θα εκδοθεί η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 170 θέσεις προσωπικού Τεχνολογικής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης για το Υπουργείο Δικαιοσύνης  με την οποία και ολοκληρώνεται το πακέτο των προσλήψεων  τακτικού προσωπικού για το Υπουργείο Δικαιοσύνης φτάνοντας συνολικά τις 879 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων και όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Η τελευταία προκήρυξη θα αφορά 170 θέσεις σε ειδικότητες όπως Γραμματείς Δικαστηρίων, και υπαλλήλους  γενικών καθηκόντων  για την υποστήριξη της διοικητικής λειτουργίας των δικαστηρίων.

Μια άλλη προκήρυξη που εκτιμάται ότι θα εκδοθεί σύντομα από το ΑΣΕΠ θα αφορά την κάλυψη 203 θέσεων με ειδικότητες όπως οικονομολόγοι, διοικητικοί  και λογιστές  στην Υπηρεσία Ασύλου, τα περιφερειακά γραφεία Αττικής, Λέσβου και Σάμου και τα αυτοτελή κλιμάκια στη Χίο και την Κω.

Εκτός των παραπάνω προκηρύξεων το ΑΣΕΠ σχεδιάζει  να προχωρήσει τους ερχόμενους μήνες και στην έκδοση άλλων προκηρύξεων όπως  την κάλυψη 137 θέσεων στο Υπουργείο Ναυτιλίας και 300 θέσεων αορίστου χρόνου στην ΕΥΔΑΠ όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Τέλος, έως το καλοκαίρι αναμένεται να εκδοθούν άλλες δύο προκηρύξεις θέσεων.

Η πρώτη θα αφορά την πρόσληψη  68 αρχαιολόγων, αρχιτεκτόνων ,φυλάκων ,συντηρητών αρχαιοτήτων και έργων τέχνης στην κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Η δεύτερη θα αφορά την πρόσληψη 76 μηχανικών (ηλεκτρολόγων, τοπογράφων, χημικών, προγραμματιστών Ηλεκτρονικών υπολογιστών κλπ) στον ΑΔΜΗΕ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top