Επίθεση Τσίπρα στη ΝΔ στη Βουλή: «Κινδυνεύετε να γίνετε ο τρελός του χωριού»

«Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους» υποστήριξε

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη Βουλή, με την οποία ολοκληρώθηκε η συζήτηση για την πρόταση  σύστασης εξεταστικής επιτροπής.  «Κινδυνεύετε να γίνετε ο τρελός  του χωριού»  ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας για την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης,   σχολιάζοντας  το αίτημα  για εκλογές.

Όπως πρόσθεσε, «ο κ. Μητσοτάκης  κινδυνεύει να είναι ο πρώτος αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα ζητάει για 4 χρόνια εκλογές κι αυτές δεν θα γίνονται και όταν γίνουν θα τις χάσει». Για το ίδιο θέμα ανέφερε ότι «οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους και όταν γίνουν θα τις χάσετε κιόλας».

 Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης  στη συμφωνία στην Μάλτα και υποστήριξε ότι  «πήραμε μια συμφωνία συνολική και ξεκαθάρισαν τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος», ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ και ότι έμεινε να μετρά τις αντιφάσεις της.

Ο πρωθυπουργός ισχυρίσθηκε επίσης   ότι  «ο πρόεδρος της ΝΔ έβαλε όλα τα λεφτά του στην καταστροφή και τώρα που αυτή δεν ήρθε, αισθάνεται αμήχανα».

"Κατανοώ το βέρτιγκο στο οποίο βρίσκεται η αντιπολίτευση και γι αυτό θα είμαι πιο επιεικής με τον κ. Μητσοτάκη", ανέφερε μεταξύ άλλων.  

Όπως συμπλήρωσε,  «η συμπεριφορά του κ. Μητσοτάκη είναι σαν του τζογαδόρου που πάει στο καζίνο και χάνει συνεχώς».

Όσον αφορά τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είναι η πιο ανίκανη, σχολίασε ο κ.  Τσίπρας:

«Ναι, πράγματι,  κύριοι της αντιπολίτευσης είμαστε ανίκανοι, ξέρετε σε τι; Είμαστε ανίκανοι στις μίζες, στη ρεμούλα, στη διασπάθιση δημόσιου χρήματος, στη διαφθορά, στις κομπίνες. Σε αυτά αποδειχθήκαμε ανίκανοι γιατί ικανοί σαν και εσάς σε αυτά δεν θα υπάρξουν ποτέ, ποτέ σε αυτόν τον τόπο».

«Εσείς αρχίσατε να απολογείστε ήδη πριν ακόμα ξεκινήσει η λειτουργία της Εξεταστικής Επιτροπής» ανέφερε ακόμη  ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος προς τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

«Κύκλοι» ΝΔ:  Είναι σε αποδρομή ο κ. Τσίπρας

Σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα, «κύκλοι» της ΝΔ σχολίασαν: «Όποιος είδε και άκουσε τον κ. Τσίπρα σήμερα κατάλαβε γιατί ο ίδιος και η κυβέρνησή του είναι σε αποδρομή». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top