Μήνυμα Καμμένου σε Τουρκία από την Σαμοθράκη: Να καταλάβουν οι απέναντι ότι είμαστε έτοιμοι

«Στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορεί να υπάρξει πολιτική εκμετάλλευση»

«Η σημερινή άσκηση απέδειξε ότι είμαστε έτοιμοι. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν και οι απέναντι» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Πάνος Καμμένος στην Τουρκία από την ακριτική Σαμοθράκη μετά το τέλος της εντυπωσιακής τακτικής άσκησης «Σάος».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξήρε το υψηλό επίπεδα επιχειρησιακής ετοιμότητας και τον επαγγελματισμό των εθνοφυλάκων της Σαμοθράκης αλλά και των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας πως «δεν μπορεί εκεί να υπάρξει πολιτική εκμετάλλευση».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι αυτές οι οποίες ενώνουν όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, όπου και αν ανήκουν πολιτικά. Είναι πολύ υψηλότερη η έννοια της πατρίδας από οποιαδήποτε πολιτική μπορεί να έχει ο καθένας και η καθεμιά από εμάς» πρόσθεσε.

Ο ίδιος, ξεκαθάρισε πως η Ελλάδα είναι μία φιλειρηνική χώρα και επιθυμεί να έχει καλές σχέσεις με τους γείτονές της ωστόσο υπογράμμισε πως είναι και μία χώρα, «η οποία δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει ούτε ένα χιλιοστό της εθνικής της κυριαρχίας. Δεν είναι διατεθειμένη να υπαναχωρήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top