ΑΥΤΟΣ είναι ο μόνος λόγος που έρχεται ο Μοσκοβισί στην Αθήνα- Το μήνυμα που θέλει να παραδώσει

Τι μεταδίδει ο ανταποκριτής του STAR στις Βρυξέλλες, Θάνος Αθανασίου

«Η Κριστίν Λαγκάρντ είπε ότι υπάρχει λύση για το χρέος. Έτσι είπε. Ότι δεν κάνουμε ειδικές συμφωνίες αλλά υπάρχει τρόπος να υπάρξει λύση για το χρέος. Και αυτός ο τρόπος είναι αυτός που έχει υποσχεθεί επισήμως η Ένωση στο ΔΝΤ, η τριπλή αναδιάρθρωση. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο διαφορετικό σε αυτό το πεδίο» μετέδωσε ο ανταποκριτής του STAR στις Βρυξέλλες, Θάνος Αθανασίου και πρόσθεσε.

«Στην τριπλή αναδιάρθρωση έχουμε δει ήδη το ένα της σκέλος –το βραχυπρόθεσμο-, θα δούμε το μεσοπρόθεσμο το 2018».

Όσον αφορά στην έκτακτη επίσκεψη Μοσκοβισί, ο Θάνος Αθανασίου επεσήμανε ότι ο Επίτροπος «δεν έρχεται για να μεσολαβήσει μεταξύ ΔΝΤ και ελληνικής κυβέρνησης, αλλά να δώσει το εξής μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση “Πρέπει να δώσετε τώρα τα χέρια με τους δανειστές. Tώρα. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο”. Ο ίδιος θωρεί ότι μπορεί να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στις 20 Φεβρουαρίου».

«Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία καινούργια διαπραγμάτευση στο Eurogroup της Δευτέρας. Αυτά που γνωρίζουμε από την περασμένη Παρασκευή συνεχίζουν να είναι στο τραπέζι και περιμένουν το πολιτικό ok της Αθήνας» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top