Καραμέρος: Η Δούρου είναι σέξι και… το next big thing της πολιτικής!

«Φλερτάρω τη μισή Αθήνα που άφησε ο Τατσόπουλος αμαγάριστη»

Καραμέρος: Η Δούρου είναι σέξι και… το next big thing της πολιτικής!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη Ρένα Δούρου ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος.

Μιλώντας στο Downtown, ο δημοσιογράφος είπε πως είναι «πολύ σέξι», ενώ απαντώντας στην ερώτηση αν η γυναίκα του θα ζηλέψει διαβάζοντας αυτή τη δήλωση, είπε: «Αν ζήλευε δεν θα ήμασταν μαζί απ’ τον καιρό του Νώε. Το ότι μία γυναίκα είναι σέξι δεν σημαίνει ότι είναι σέξι και για εμάς. Αλλά έχει κοινό. Πολλοί φίλοι μου με ρωτάνε πώς είναι η Δούρου σαν γυναίκα. Και τους λέω "ναι,παιδιά είναι σέξι". Όταν, βέβαια, φωνάζει  χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι δεν είναι πολύ σέξι για μένα, γιατί είμαι πολιτικός  υφιστάμενός της. Βέβαια, σε κάποιους μπορεί να αρέσει και το ζόρικο. Γούστα είναι αυτά».

Ο ίδιος, τονίζει πως με την Περιφερειάρχη Αττικής υπήρχε «μια επιτηδυεμένη αντιπάθεια» όταν συναντιόντουσαν στα πάνελ στο παρελθόν (με τον ίδιο ως δημοσιογράφο) αλλά εξηγεί πως «όταν δουλέψαμε μαζί προεκλογικά το 2014 και είδα πολλά πράγματα σε εκείνη από τον εαυτό μου. Η Δούρου είναι μία γυναίκα που αξίζει να ηγείται και αξίζει να την ακολουθεί κανείς. Και για να μιλήσουμε με όρους lifestyle, κατά τη γνώμη μου είναι το next big thing της πολιτικής. Ο τρόπος που σκέφτεται και οι επιλογές που κάνει σε πρόσωπα και καταστάσεις τη χτίζουν πολύ θετικά στα μάτια μου. Αλήθεια λέω, δεν τη γλείφω.  Το αντιλαμβάνονται όλοι ότι έχει γερά κότσια».

Στην ερώτηση αν θα τη φλέρταρε αν ήταν ελεύθερος, λέει με χιούμορ: «Διερχόμενος την κρίση της μέσης ηλικίας φλερτάρω τη μισή Αθήνα που άφησε ο Τατσόπουλος αμαγάριστη. Η Δούρου έχει έναν τρόπο να στέκεται και να σε κοιτάζει με τέτοιον τρόπο που αν θέλει υψώνει το τείχος του Βερολίνου μπροστά σου και σου κόβει τον αέρα. Εμείς έχουμε μια σχέση εκτίμησης. Δεν παίζεις με το αφεντικό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top