Μήνυμα Τσίπρα σε νεολαία: Να αλλάξουμε την κουλτούρα μας και να πολεμήσουμε τη διαφθορά

Σε εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς

Μήνυμα Τσίπρα σε νεολαία: Να αλλάξουμε την κουλτούρα μας και να πολεμήσουμε τη διαφθορά

Μήνυμα προς τη νεολαία και τους μαθητές για αλλαγή της κουλτούρας τους στον τομέα της διαφθοράς, έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέσω εκδήλωσης της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς του υπουργείου Δικαιοσύνης, η οποία ανακοίνωσε τη σύναψη συμφώνου συνεργασίας με το υπουργείο Παιδείας, για εκπαίδευση των μαθητών σε θέματα διαφθοράς.

Αναλυτικά, πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς, σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, με θέμα «Παίζω τίμια. Οι νέοι αλλάζουν το παιχνίδι». Η εκδήλωση απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, ενώ την παρακολούθησαν μαθητές του Β' και Δ' Γυμνασίου Χαλανδρίου.

Κατά την εκδήλωση αναγνώστηκε μήνυμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω της επίσκεψής του στη Νίσυρο, στο οποίο εξέφρασε την στήριξή του «σε κάθε προσπάθεια για την υλοποίηση δράσεων που αφορούν τους μαθητές και τη νεολαία, με στόχο την αλλαγή της κουλτούρας και την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα πρόληψης και καταπολέμησης της διαφθοράς».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top