Παρέμβαση για ενότητα απέναντι στους άτεγκτους δανειστές από Κακλαμάνη

Τι μήνυμα έστειλε σε Βενιζελικούς και Παπανδρεϊκούς

Παρέμβαση για ενότητα απέναντι στους άτεγκτους δανειστές από Κακλαμάνη

Έκκληση για «ενότητα και εθνική ομοψυχία» προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις, αλλά και προς το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, έκανε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, μετά το «αδιέξοδο» με την τρόικα στο Παρίσι.

«Είναι ώρα συγκλίσεων, ώρα για εθνική ενότητα.Να κατέβουν οι τόνοι μιας στείρας αντιπαράθεσης για πράγ��ατα που θα αποδειχθούν στο μέλλον “αδειανά πουκάμισα”» τόνισε και πρόσθεσε «Η κρίση είναι ενεργός, τα θύματά της πολλαπλασιάζονται, οφείλουμε ως Έλληνες να μην αφήσουμε να ολοκληρωθεί αυτή η κρίση με ένα νέο εθνικό διχασμό. Σήμερα, που πιστεύω πραγματικά ότι είναι η πιο δύσκολη ώρα στις διαπραγματεύσεις με άτεγκτους δανειστές, οι πολιτικές και πολιτειακές ηγεσίες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ο ελληνικός λαός και η χώρα, έχουν ανάγκη και μας ζητούν ενότητα και εθνική ομοψυχία».

Σε διευκρινιστική ερώτηση αν η έκκληση αφορά και τις «δύο αντιμαχόμενες ομάδες για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ», καθώς στην Χαριλάου Τρικούπη,Βενιζελικοί και Παπανδρεϊκοί φαίνεται να είναι πάλι στα μαχαίρια, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε: «Η έκκλησή μου απευθύνεται και στο ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο στην κορυφή, αλλά πρωτίστως στη λαϊκή του βάση. Μόνο με την ενότητά του μπορεί να συμβάλει, όπως οφείλει, στη γενικότερη ενότητα και εθνική ομοψυχία που έχει στις κρίσιμες αυτές ώρες απόλυτη ανάγκη ο λαός και η χώρα μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top