«Κλειδώνει» η επιστροφή της επιδότησης για το πετρέλαιο κίνησης

Σχέδιο για νέα επιδότηση 15 λεπτών το λίτρο στην αντλία

Σοβαρά εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναφέρει την επιδότηση των 15 λεπτών το λίτρο στην αντλία για το πετρέλαιο κίνησης η κυβέρνηση.

Η αύξηση του diesel, που έχει ξεπεράσει σε τιμή και την βενζίνη, δημιουργεί ένα νέο κύμα ακρίβειας στην αγορά, που κινείται κατά βάση με αυτό το καύσιμο.

Χωρίς φρένο η τιμή του ντίζελ: «Τρέχει» προς τα 2,50 ευρώ!  

Σοβαρά εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναφέρει την επιδότηση των 15 λεπτών το λίτρο στην αντλία για το πετρέλαιο κίνησης η κυβέρνηση

Σοβαρά εξετάζει το ενδεχόμενο να επαναφέρει την επιδότηση των 15 λεπτών το λίτρο στην αντλία για το πετρέλαιο κίνησης η κυβέρνηση / Eurokinissi - Αναστάσης Ναρεκιάν

Έτσι, όπως επεσήμανε τόσο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, εξετάζεται από τον Νοέμβριο και έως το τέλος του έτους η επιστροφής της επιδότησης στην αντλία.

Πολυκατοικίες: Πώς θα απαλλαγείτε από τα κοινόχρηστα για τη θέρμανση

Η κυβέρνηση έχει έναν επαρκή δημοσιονομικό χώρο, ώστε να προχωρήσει και σε αυτό το μέτρο, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της τιμής του πετρελαίου τις επόμενες ημέρες, όταν θα κλειδώσουν οι σχετικές αποφάσεις.

Επιδότηση ρεύματος: Θα συνεχιστεί για το 90% των αυξήσεων στα νοικοκυριά

Εντός των επομένων ημερών, εξάλλου, θα εκδοθεί και η απόφαση για τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης.

Επίδομα θέρμανσης: Οι ημερομηνίες για τις τρεις πληρωμές

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top