Τουρισμός: Στα επίπεδα του 2019 επιστρέφει η Ελλάδα 

Αυξήθηκε η πληρότητα στις πτήσεις προς τη χώρα μας  

τουρισμός

Σε υψηλά επίπεδα εξακολουθεί να κινείται η ζήτηση της Ελλάδας για την τρέχουσα σεζόν του τουρισμού στις διεθνείς αγορές, κάτι που φαίνεται και από τις προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τις επόμενες δυο εβδομάδες στα ελληνικά αεροδρόμια της χώρας. 

Στα 167 ευρώ η μέση διανυκτέρευση στα εξοχικά το καλοκαίρι

Αν μάλιστα ληφθούν υπόψη και τα μέχρι τώρα στοιχεία των αφίξεων στις πύλες της χώρας, τότε δεν είναι άτοπος ο ισχυρισμός ότι μπορεί οι αφίξεις των ξένων επισκεπτών το 2022 στην Ελλάδα, να φτάσουν και τα επίπεδα του 2019.

Κοινωνικός τουρισμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

H αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας Χριστίνα Τετράδη μιλώντας στο  Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων εκφράζει την αισοδοξία της για την εξέλιξη της χρονιάς και θεωρεί ότι «οι αφίξεις πράγματι μέχρι τώρα πάνε πολύ καλά».

Μητσοτάκης για τουρισμό: Δώστε καλύτερες συνθήκες στους εργαζόμενους

Ωστόσο μεταφέρει τον προβληματισμό της, μήπως η επανεμφάνιση της πανδημίας, τα προβλήματα στα διεθνή αεροδρόμια αλλά και ο συνεχιζόμενος πόλεμος στην Ουκρανία προκαλέσουν τυχόν «αναταράξεις» που θα κλονίσουν την παρούσα καλή εικόνα των αφίξεων. 

«Οι προϋποθέσεις για επίτευξη των μεγεθών του 2019 είναι πολλές, αλλά και τα ερωτηματικά μεγάλα» αναφέρει η κυρία Τετράδη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top