Optima Bank: Κερδοφόρο το α’ τετράμηνο     

Έδωσε δυναμικό «παρών» η Τράπεζα στο Φόρουμ των Δελφών  

Η Optima Bank έδωσε δυναμικά το «παρών» στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το οποίο φιλοξενεί κάθε χρόνο κορυφαία στελέχη από τον χώρο των επιχειρήσεων και της πολιτικής, ενώ μέσα στην πανδημία άνοιγε καταστήματα αντί να κλείνει. Η τράπεζα είναι στην πλεονεκτική θέση να μην έχει βάρη από το παρελθόν, ώστε να μπορεί να σχεδιάζει ελεύθερα το μέλλον. 

Η Optima Bank άνοιξε νέο κατάστημα στο Παγκράτι

Το πρώτο τετράμηνο έκλεισε με κερδοφορία για την Optima Bank, ο πρόεδρος της οποίας, Γεώργιος Τανισκίδης, ανέφερε στο Φόρουμ των Δελφών:    

«Ξεκινώντας από το μηδέν, μάλλον συζητάμε για ένα ρεκόρ, το πρώτο τετράμηνο είναι ήδη κερδοφόρο, έχουμε καταφέρει οργανική κερδοφορία στην τράπεζα και αυτό είναι κάτι το οποίο σίγουρα έχει επιτευχθεί με κόπο, με αγωνία, αλλά μας δίνει μία τρομακτική δύναμη να προχωρήσουμε προς τα εμπρός». 

Σε απάτητη κορυφή στα Ιμαλάια ανεβάζει η Optima τον Αντώνη Συκάρη

Ο πρόεδρος της Optima εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του για την ελληνική οικονομία και έκανε λόγο για «αναπτυξιακή έκρηξη». 

Άνοιξε στο Αιγάλεω το νέο υποκατάστημα της Optima Bank

 
Ο διευθύνων σύμβουλος της Optima Bank Δημήτρης Κυπαρίσσης, τόνισε από την πλευρά του στο Φόρουμ των Δελφών: «Έχουμε ειδική ομάδα που ασχολείται με την ενέργεια, ασχολούμαστε με όλους τους τομείς, έχουμε κάνει ανανεώσιμα, βιοαέριο κλπ και προσπαθούμε πάντα να έχουμε τους καλύτερους όρους και ως προς το κόστος, αλλά και ως προς το ποσοστό χρηματοδότησης». 

Πριν από λίγους μήνες η τράπεζα ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά περισσότερα από 80 εκατ. ευρώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top