Η Optima Bank άνοιξε νέο κατάστημα στο Παγκράτι

Ανάσα στην αγορά με δάνεια 550 εκατ. ευρώ από την τράπεζα

Τo Παγκράτι γίνεται ο 25ος σταθμός της Optima Bank. Σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα η Οptima επεκτείνει τη δραστηριότητα της, στηρίζει τη ελληνική οικονομία και βρίσκεται δίπλα σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Άνοιξε στο Αιγάλεω το νέο υποκατάστημα της Optima Bank

Παρόντες στα εγκαίνια ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Σε απάτητη κορυφή στα Ιμαλάια ανεβάζει η Optima τον Αντώνη Συκάρη

Με αφορμή το νέο κατάστημα της Optima Bank, δήλωσαν:

Γιώργος Τανισκίδης, Πρόεδρος Optima Bank:  

«27 νέοι επενδυτές πύκνωσαν την ιδιοκτησιακή βάση της τράπεζας μας. Η επιτυχής αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και το επενδυτικό ενδιαφέρον αποτελεί ορόσημο στην υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδίου».

Δημήτρης Κυπαρίσσης, Διευθύνων Σύμβουλος Optima Bank:

«Δέσμευσή μας από την πρώτη στιγμή ήταν να στηρίξουμε την ελληνική οικονομία ήδη έχουμε χορηγήσει δάνειά πάνω από 550 εκατομμύρια €. Είμαστε σήμερα στο Παγκράτι για να εγκαινιάσουμε το 25ο μας κατάστημα ώστε να στηρίξουμε και την τοπική οικονομία». 

Διονύσης Κoκοβίκας, Διευθυντής Optima Βank Παγκρατίου:

«Το κατάστημα παγκρατίου ανοίγει από σήμερα τις πύλες του σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που αποζητούν μία νέα βέλτιστη  τραπεζική εμπειρία».

Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος ΕΒΕΑ: 

«Να ευχηθώ την καλύτερη δυνατή πορεία στην Optima Bank,  μία τράπεζα που με το κύρος και την αξιοπιστία ενός επιχειρηματικού ομίλου πρωταγωνιστή, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στη νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Motor Oil». 

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών:

«Μία καινούργια τράπεζα ανοίγει, στην οποία οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις προσβλέπουν στο να υπάρχουν καλύτεροι όροι και προϋποθέσεις για την δανειοδότηση και την εξυπηρέτηση τον μικρομεσαίων επιχειρήσεων».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top