Άνοιξε στο Αιγάλεω το νέο υποκατάστημα της Optima Bank

Αναπτύσσεται συνεχώς το δίκτυο της τράπεζας

Η Optima Bank επεκτείνει δυναμικά τις δραστηριότητές της,  με το νέο της υποκατάστημα που εγκαινιάστηκε την Τρίτη 22/12/2020 στο Αιγάλεω.

Νέο υποκατάστημα της Optima Bank στο Περιστέρι

H τράπεζα  αναπτύσσεται δυναμικά κόντρα στο ρεύμα με στόχο να κάνει τις τραπεζικές συναλλαγές μια ευχάριστη εμπειρία για τον πελάτη

«Σε μία περίοδο όπου η οικονομία και οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκη από συμμάχους όσο ποτέ άλλοτε, η Optima Bank είναι δίπλα τους, ούτως ώστε να φέρει την ανάπτυξη όσο πιο κοντά γίνεται» επισημαίνει ο Δημήτρης Κυπαρίσσης, διευθύνων σύμβουλος της Οptima Βank. 

Στον Πειραιά το 20ο κατάστημα της Optima Bank

Η πρώτη τράπεζα της μεταμνημονιακής εποχής ξεχωρίζει για τις καινοτομίες της στην προσωπική εξυπηρέτηση, αλλά και για τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που εγγυάται εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές για όλους.

Όπως δηλώνει ο Χαράλαμπος Πανταζόπουλος, διευθυντής του καταστήματος Αιγάλεω, η Optima Bank είναι «απλή ευέλικτη, σύγχρονη, μία τράπεζα που είδε τα πάντα από την αρχή μέσα από τα μάτια των πελατών της».

Σε απάτητη κορυφή στα Ιμαλάια ανεβάζει η Optima τον Αντώνη Συκάρη

Στα εγκαίνια του 24ου υποκαταστήματος της τράπεζας έδωσε το παρών ο δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας, o οποίος δήλωσε: «Τη δύσκολη στιγμή που περνάμε, χρειάζεται στήριξη και το επιχειρείν, αλλά και ο επαγγελματίας γενικότερα. Εμείς θα είμαστε εδώ. Καλωσορίζουμε την τράπεζα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top