Στον Πειραιά το 20ο κατάστημα της Optima Bank

Το δίκτυό της διευρύνεται ταχύτατα

Προσηλωμένη και συνεπής στους στόχους ανάπτυξής της, η Optima bank άνοιξε την Τρίτη το νέο κατάστημά της στον Πειραιά. Έτοιμο να υποδεχθεί ιδιώτες κι επιχειρήσεις, που ζητούν ταχύτητα, ασφάλεια και ιδιωτικότητα στις συναλλαγές τους. 

Nέο κατάστημα της Optima Bank στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

«Με τη δύναμη και την αξιοπιστία του ομίλου Βαρδινογιάννη είμαστε εδώ για να στηρίξουμε  τις επιχειρήσεις του τόπου  και να προσφέρουμε στους ιδιώτες πελάτες σημαντικά καλύτερες αποδόσεις» δήλωσε ο διευθύνων Σύμβουλος της Optima Bank, Δημήτρης Κυπαρίσσης.

Το δίκτυό της διευρύνεται ταχύτατα

Η Optima Bank εισάγει μια διαφορετική φιλοσοφία εξυπηρέτησης πελατών που ανταποκρίνεται με ευελιξία στις σημερινές ανάγκες της αγοράς.

«Είναι σημαντικό να έρχονται σημαντικοί τραπεζικοί όμιλοι και να τοποθετούνται στην πόλη. Έτσι και η Optima με 20 καταστήματα και ενημερωθήκαμε τέλος έτους θα φτάσει τα 27 θα έπρεπε να έχει και στον Πειραιά, σημαίνει πολλά» δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. 

Η Optima Bank φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει σε κάθε τομέα της χρηματοπιστωτικής δραστηριότητας, αναπτύσσοντας μια ευρεία γκάμα τραπεζικών προϊόντων.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top