Νέο υποκατάστημα της Optima Bank στο Περιστέρι

«Στηρίζουμε στην πράξη την οικονομία και την επιχειρηματικότητα» 

Από σήμερα το Περιστέρι γίνεται ο 23ος σταθμός της Optima Bank, της τράπεζας που βάζει σε νέα εποχή τον κλάδο.

Σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα με τα εμπόδια που ορθώνει η πανδημία, η Optima Bank συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου της εγκαινιάζοντας σήμερα το νέο της υποκατάστημα στο Περιστέρι.  

Στον Πειραιά το 20ο κατάστημα της Optima Bank

«Με σύγχρονα προσωποποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες προνομιακά επιτόκια καταθέσεων και συμμετέχοντας δυναμικά στο δεύτερο κύκλο χρηματοδοτήσεων της ελληνικής αναπτυξιακής τράπεζας στηρίζουμε στην πράξη την οικονομία και την επιχειρηματικότητα» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Optima Bank, Δημήτρης Κυπαρίσσης. 

Η Optima Bank συμμετέχει με σημαντική ρευστότητα στο πρόγραμμα χορήγησης εγγυήσεων δανείων της ελληνικής αναπτυξιακής τράπεζας. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η Optima Bank μπορεί να ενισχύσει δανειακά όλες τις τοπικές επιχειρήσεις στα 23 υποκαταστήματα που έχει σε όλη την Ελλάδα. 

Με απλά, σύγχρονα και κυρίως ευέλικτα τραπεζικά προϊόντα η Optima Bank βρίσκεται σταθερά δίπλα σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

«Η Optima Bank ξεχωρίζει για τις καινοτομίες της. Προσφέρει προσωπική εξυπηρέτηση στον πελάτη, προστατεύει την ιδιωτικότητα του, ενώ στον τρόπο λειτουργίας εντός των καταστημάτων κάνει την διαφορά με τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει» δήλωσε ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top