Σε απάτητη κορυφή στα Ιμαλάια ανεβάζει η Optima τον Αντώνη Συκάρη

Έτοιμος να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα

Τη θρυλική κορυφή του K2, στα Ιμαλάια, μια κορυφή στην οποία κανείς ορειβάτης μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να ανέβει χειμώνα, έχει σκοπό να κατακτήσει ο Αντώνης Συκάρης.

Είναι ο μοναδικός Έλλήνας ορειβάτης που θα βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη αποστολή. Στο «άγριο βουνό», όπως το αποκαλούν, η θερμοκρασία αγγίζει πολλές φορές τους -75 βαθμούς. 

«Το όνειρό μου είναι να καταφέρω να φθάσω στην κορυφή για τους Έλληνες και για την Ελλάδα» είπε ο Αντώνης Συκάρης. Με αυτό το όνειρο στις βαλίτσες του, σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη, ο Αντώνης Συκάρης, ο μοναδικός Έλληνας, που έχει σκαρφαλώσει τέσσερις από τις 14 οκτάρες κορυφές της γης, αναχώρησε το πρωί για το Πακιστάν.

Από την πρώτη στιγμή δίπλα στον Έλληνα ορειβάτη και στην υλοποίηση της δυσκολότερης αποστολής της ζωής του είναι οι άνθρωποι της Optima Bank.  

«Ο κύριος Συκάρης είμαι σίγουρος ότι θα υποστηρίξει την ελληνική συμμετοχή με τον καλύτερο τρόπο και είμαι σίγουρος ότι δίνει την αισιοδοξία που περνάει και η τράπεζά μας με το όνομά της Optima Bank» είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Optima Bank, Δημήτρης Κυπαρρίσης. 

«Υπάρχουν πολλά βράχυνα και δύσκολα περάσματα  σε συνδυασμό με το κρύο, με το μειωμένο οξυγόνο και τον κίνδυνο των χιονοστιβάδων δημιουργεί όλες αυτές τις αντίξοες συνθήκες που μέχρι σήμερα όλοι οι προηγούμενοι δεν τα κατάφεραν» ανέφερε ο ορειβάτης. Ελπίζει να δαμάσει το Άγριο βουνό και να καρφώσει την ελληνική σημαία στην κορυφή του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top