Φλόριντα: 19χρονος Έλληνας σκότωσε τους γονείς του μέσα στο σπίτι τους

Όσα κατέγραψε bodycam αστυνομικού

Φλόριντα: 19χρονος Έλληνας Σκότωσε Τους Γονείς Του

Ένας 19χρονος ελληνικής καταγωγής σκότωσε τους γονείς και τραυμάτισε έναν αστυνομικό, που έφτασε στο σπίτι τους στην Τάμπα της Φλόριντα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, όταν έλαβαν κλήση για περιστατικό με πυροβολισμούς. Η μητέρα του 19χρονου Χρήστου - Αλέξανδρου τους είχε τηλεφωνήσει για να ζητήσει βοήθεια, καθώς ο σύζυγός της είχε πυροβοληθεί. Ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο, ακούστηκαν και άλλοι πυροβολισμοί.

Φτάνοντας στο σπίτι, οι αστυνομικοί αντίκρισαν στην είσοδο τον 19χρονο με τη μητέρα του. Τότε, ο Χρήστος Αλέξανδρος έβαλε το όπλο στο κεφάλι της μητέρας του και τη σκότωσε, ενώ άρχισε να πυροβολεί και προς τους αστυνομικούς, τραυματίζοντας έναν από αυτούς. 

Κάμερα πάνω σε αστυνομικό καταγράφει καρέ καρέ την επιχείρηση στο σπίτι του 19χρονου στη Φλόριντα

Εκείνοι «απάντησαν» στα πυρά του και τον τραυμάτισαν. Ο 19χρονος κατάφερε να μπει στο σπίτι για να γλιτώσει. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν. Όταν μπήκαν στο σπίτι αντίκρισαν νεκρό τον πατέρα του και τον 19χρονο στο δωμάτιό του, όπου είχε καταφύγει. Είχε υποκύψει στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η αστυνομία είχε κληθεί στο σπίτι της οικογένειας τουλάχιστον 10 φορές, καθώς ο 19χρονος ήταν επιθετικός και κακοποιούσε συστηματικά τους γονείς του.

«Το τέρας που συναντήσαμε σήμερα το βράδυ είναι υπεύθυνο όχι μόνο για τον τραυματισμό του αστυνομικού μας, αλλά και για τον θάνατο της μητέρας και του πατέρα του», ανέφερε αστυνομικός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top