Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Εμίλ: Βρέθηκαν τα ρούχα του σε άλλο σημείο

Το κρανίο του 2χρονου είχε δαγκώματα από ζώα, αλλά ήταν μεταθανάτια

Εννιά μήνες έχουν περάσει από την εξαφάνιση του 2χρονου Εμίλ. Η υπόθεση αναστάτωσε ολόκληρη τη Γαλλία είχε τραγικό τέλος, καθώς τα οστά του αγοριού βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση από το σημείο που χάθηκε. 

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, η αστυνομία έχει στα χέρια της και τα ρούχα που φορούσε ο Εμίλ Σολέιλ όταν χάθηκε και προσπαθεί να «ρίξει» φως στην υπόθεση, χωρίς να αποκλείεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. 

Εμίλ: Βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε όταν εξαφανίστηκε 

Ειδικότερα, οι γαλλικές Αρχές έχουν βρει ένα μπλουζάκι, παπούτσια και το σορτς που φορούσε ο Εμίλ την ημέρα που εξαφανίστηκε, διάσπαρτα σε μια μικρή περιοχή περίπου 150 μέτρα από το σημείο όπου βρέθηκαν τα οστά του, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC. 

«Αυτά τα οστά από μόνα τους δεν μας επιτρέπουν να πούμε ποια είναι η αιτία του θανάτου του», είπε στους δημοσιογράφους  ο τοπικός εισαγγελέας Jean-Luc Blanchon. «Μεταξύ πτώσης, ανθρωποκτονίας ή δολοφονίας, καμία θεωρία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ως πιο πιθανή από κάποια άλλη».

Τραγικό τέλος στη εξαφάνιση του 2χρονου Εμίλ: Βρέθηκαν τα οστά του

Εμίλ: Με δαγκώματα από ζώο το κρανίο του

Ο Jean-Luc Blanchon είπε σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη ότι το κρανίο φέρει «μικρά κατάγματα και ρωγμές», ενώ έχει και δαγκώματα από ένα ή περισσότερα ζώα. «Κανένα τραύμα δεν έχει παρατηρηθεί προθανάτια», υπογραμμίζει. 

Το κυριότερο ερώτημα που προκύπτει μετά από τα σημαντικά αυτά ευρήματα είναι γιατί δεν εντοπίστηκαν μαζί με τα οστά. 

Παράλληλα, αναζητείται μέρος των οστών του που δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Εμίλ: «Ο παππούς του στο κάδρο των ερευνών για τον θάνατό του»

Το χρονικό της εξαφάνισης του 2χρονου Εμίλ

Ο Εμίλ έδωσε για τελευταία φορά σημεία ζωής στις 8 Ιουλίου, ενώ βρισκόταν στο σπίτι των παππούδων του στο Haut-Vernet, ένα χωριό 25 κατοίκων σε υψόμετρο 1.200 μέτρων στις πλαγιές της οροσειράς Massif des Trois-Evêchés, όπου είχε πάει για τις διακοπές.

Αν και οι αστυνομικοί «χτένισαν» τότε την περιοχή, σε πρώτη φάση δε βρέθηκε κανένα στοιχείο που να αφορά την υπόθεση. Ολόκληρη η χώρα είχε συγκλονιστεί με το συμβάν και αγωνιούσε για το μικρό αγοράκι. 

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε τον παππού του Εμίλ, φυσιοθεραπευτή-οστεοπαθητικό, να κόβει ξύλα έξω από το σπίτι του περίπου την ώρα που το παιδί εξαφανίστηκε. Σε χθεσινό της δημοσίευμα η Bild ανέφερε ότι ο παππούς του παιδιού είναι στο επίκεντρο των ερευνών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top