Τραγικό τέλος στη εξαφάνιση του 2χρονου Εμίλ: Βρέθηκαν τα οστά του

Το αγοράκι αγνοούνταν επί εννιά μήνες

Η χειρότερη δυνατή εξελίξη στην υπόθεση της εξαφάνισης του 2χρονου Εμίλ στη Γαλλία γνωστοποιήθηκε το απόγευμα το Σάββατο 30 Μαρτίου. Συγκεκριμένα, οστά που αντιστιχούν στο μικρό αγοράκι που αγνοούνταν του τελευταίους εννιά μήνες εντοπίστηκαν στην περιοχή Άλπ-ντε-Οτ-Προβάνς, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Θρίλερ στη Γαλλία με την εξαφάνιση του Εμίλ - Βρέθηκε αυτοκίνητο με αίμα

«Το Σάββατο η εθνική αστυνομία ενημερώθηκε για την ανακάλυψη οστών κοντά στον οικισμό Βερνέτ», των οποίων οι αναλύσεις γενετικής ταυτοποίησης κατέστησαν δυνατό «να συμπεράνουμε σήμερα ότι ήταν τα οστά του παιδιού Εμίλ Σολέγ», ήταν η ανακοίνωση του Εισαγγελέα που ασχολείται με την πολύκροτη υπόθεση. 

Το χρονικό της εξαφάνισης του 2χρονου Εμίλ

Ο Εμίλ έμενε με τους γονείς του και τη μικρότερη αδελφή του κοντά στη Μασσαλία, όμως την ημέρα που εξαφανίστηκε(8 Ιουλίου) βρισκόταν στο σπίτι των παππούδων του, όπου είχε πάει για τις διακοπές.

Άφαντος ο μικρός Εμίλ – Φόβοι ότι μπορεί να παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Αν και οι αστυνομικοί «χτένισαν» τότε την περιοχή, σε πρώτη φάση δε βρέθηκε κανένα στοιχείο που να αφορά την υπόθεση. Δεν αποκλείστηκε η περίπτωση απαγωγής ή ανθρωποκτονίας. 

Τώρα, μετά τα τραγικά ευρήματα, η ανακοίνωση της εισαγγελιας αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει εγκληματολογική έρευνα ενώ η αστυνομία ερευνά και πάλι την περιοχή μήπως τυχόν βρεθεί κάποιο στοιχείο. 

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 2,5 ετών Εμίλ - Συναγερμός στη Γαλλία

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε τον παππού του Εμίλ, φυσιοθεραπευτή-οστεοπαθητικό, να κόβει ξύλα έξω από το σπίτι του περίπου την ώρα που το παιδί εξαφανίστηκε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top