Άφαντος ο μικρός Εμίλ – Φόβοι ότι μπορεί να παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Εξετάζεται να έπεσε και θύμα απαγωγής

Άφαντος παραμένει ο μόλις 2,5 ετών Εμίλ, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το περασμένο Σάββατο από ένα μικρό χωριό των Άλπεων στη Γαλλία. Η γαλλική αστυνομία παραδέχθηκε ότι δεν έχει κανένα στοιχείο για την τύχη του μικρού αγοριού. 

Μάλιστα αστυνομικοί ψάχνουν ακόμα και μέσα σε θημωνιές από χορτάρια, μήπως και βρουν το αγοράκι. Παράλληλα ερευνούν όλα τα τοπικά τηλεφωνικά αρχεία για να διαπιστωθεί τι κλήσεις έγιναν, από ποιον σε ποιον κατά την ώρα που εξαφανίστηκε ο μικρός, όπως και ποια κινητά τηλέφωνα ήταν συνδεδεμένα εκείνη την ώρα με τις τοπικές κεραίες. 

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 2,5 ετών Εμίλ - Συναγερμός στη Γαλλία

Ο Εμίλ μένει με τους γονείς του κοντά στη Μασσαλία, όμως έκανε διακοπές με τους παππούδες του. 

Ο εισαγγελέας Ρέμι Αβόν δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, καμία πληροφορία, τίποτα που να βοηθήσει τις αρχές να καταλάβουν πώς εξαφανίστηκε το παιδί. 

Το κορίτσι του Βατικανού: Η εξαφάνιση της Εμανουέλας που έγινε σειρά

Πρόσθεσε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν, όμως δυστυχώς δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδος από την περασμένη Κυριακή. 

Εξαφάνιση Εμίλ: Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. 

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ο μικρός Εμίλ να είναι νεκρός έπειτα από κάποιο τροχαίο δυστύχημα και ο δολοφόνος του να έκρυψε το πτώμα του. 

Ανατροπή με τον 24χρονο Ρούντι - Δεν ήταν εξαφανισμένος για 8 χρόνια;

Στις έρευνες συμμετέχει ελικόπτερο από το οποίο μεταδίδεται η φωνή της μητέρας του παιδιού, σε μια προσπάθεια να το βρουν. Οι γονείς ελπίζουν ότι ο μικρός έχει κρυφτεί κάπου και πιθανόν να εμφανιστεί όταν ακούσει τη φωνή της μαμάς του.

«Του άρεσε να κυνηγά πεταλούδες. Μπορεί να πήγε πολύ μακριά και να κρύφτηκε για να κοιμηθεί», είπε η μητέρα του μικρούλη. 

Ενισχύθηκε επίσης η αστυνομική δύναμη και αναβαθμίστηκε η έρευνα από περιφερειακή σε εθνική. 

Θρίλερ με την απαγωγή δίχρονου κοριτσιού - Μαχαίρωσαν τη μητέρα της

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisian η αστυνομία δέχθηκε πάνω από 1.200 κλήσεις από πολίτες που ήθελαν να δώσουν πληροφορίες για τον μικρό. 

Το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται είναι μήπως ο Εμίλ έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Εξαφάνιση Εμίλ: Πιθανόν να έχουν καλύψει το πτώμα του

Στις έρευνες συμμετείχαν 800 χωροφύλακες με θερμικές κάμερες, πυροσβέστες, εθελοντές, ελικόπτερα κι εκπαιδευμένοι σκύλοι, όμως κατέληξαν σε αδιέξοδο. Γι’ αυτό και πλέον η αστυνομία παραδέχθηκε ότι πρέπει να εξετάσει και άλλα ενδεχόμενα. 

Συναγερμός στη Φθιώτιδα για γονική αρπαγή: Χάθηκαν τα ίχνη 7χρονου

«Πιθανόν το παιδί να είναι νεκρό και το πτώμα του να έχει καλυφθεί μετά από ένα δυστύχημα ή να έχει μεταφερθεί κάπου αλλού», είπε εκπρόσωπος της χωροφυλακής, προσθέτοντας πως τα εκπαιδευμένα σκυλιά θα το είχαν βρει έως τώρα αν ήταν στην περιοχή. 

Όσο περνούν οι ώρες, τόσο περιορίζονται και οι ελπίδες να βρεθεί ο Εμίλ. 

«Οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι μετά από 48 ώρες, ένα παιδάκι στην ηλικία του Εμίλ, χωρίς νερό και φαγητό και υπό αυτές τις θερμοκρασίες δύσκολα θα έχει καταφέρει να επιβιώσει», είπε ο εισαγγελέας. 

Εξαφάνιση Μαντλίν: Η εξομολόγηση του Μπρίκνερ σε φίλο του – «Δε φώναξε»

Ο Εμίλ εξαφανίστηκε από το σπίτι των παππούδων του ενώ είχε βγει να παίξει στον κήπο. Οι παππούδες ετοιμάζονταν να φύγουν και ο μικρός φαίνεται πως ξέφυγε από την προσοχή τους. Όταν επέστρεψαν στον κήπο για να τον βάλουν στο αυτοκίνητο διαπίστωσαν ότι είχε εξαφανιστεί. 

Ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές και ξεκίνησε η επιχείρηση για τον εντοπισμό του. 

Ο Εμίλ είναι ξανθός, έχει καστανά μάτια και ύψος 90 εκατ. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κίτρινο μπλουζάκι, σορτσάκι με πράσινα σχέδια και μποτάκια πεζοπορίας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top