Η Σαουδική Αραβία στέλνει πρώτη φορά υποψήφια στα καλλιστεία Μις Υφήλιος!

Ποια είναι η 27χρονη καλλονή Ρούμι Αλκατάνι

Ποια είναι η υποψήφια που θα εκπροσωπήσει για πρώτη φορά τη Σαουδική Αραβία στα καλλιστεία Μις Υφήλιος / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η Σαουδική Αραβία στέλνει για πρώτη φορά υποψήφια στα καλλιστεία Μις Υφήλιος, σπάζοντας ένα φράγμα για τις γυναίκες στη Μέση Ανατολή. Η κοπέλα, που θα γράψει ιστορία, είναι μοντέλο, έχει πτυχίο οδοντιατρικής και μιλά τρεις γλώσσες.

Μις Υφήλιος 2023: Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο!

Ιστορική πρωτιά και ακόμα ένα βήμα για τις γυναίκες της Μέσης Ανατολής. Με την 27χρονη Ρούμι Αλκατάνι, η Σαουδική Αραβία κάνει το ντεμπούτο της στα καλλιστεία Μις Υφήλιος.

Υποψήφια Μις Υφήλιος της Σαουδικής Αραβίας

Οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία αντιμετώπιζαν επί μακρόν αυστηρούς περιορισμούς. Όμως τώρα το βασίλειο κάνει άνοιγμα: οι γυναίκες μπορούν να οδηγούν, να συμμετέχουν σε αθλήματα, ακόμη και σε διαγωνισμούς ομορφιάς. 22

 

 

 

Σαουδική Αραβία: Ποια είναι η Ρούμι Αλκατάνι που θα συμμετέχει στα Μις Υφήλιος

Η Ρούμι εργάζεται ως μοντέλο και ως δημιουργός ψηφιακού περιεχομένου. 

Έχει πτυχίο οδοντιατρικής, μιλά αγγλικά, γαλλικά και αραβικά και αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες στη χώρα της. 

Ρούμι Αλκατάμι

Το προφίλ της στο Instagram έχει ήδη 1 εκατομμύριο ακολούθους.

To 27χρονο μοντέλο έχει εκπροσωπήσει τη Σαουδική Αραβία σε διάφορους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς. 

 

 

Ανακοίνωσε τη συμμετοχή της ως υποψήφια της Σαουδικής Αραβίας στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς, μέσω ανάρτησης στο Ιnstragram. 

Έχοντας συλλογή από άλλους τίτλους ομορφιάς, η Ρούμι στοχεύει τώρα στην κορυφαία διάκριση, το στέμμα της Μις Υφήλιος, αδιαφορώντας για όσους υποστηρίζουν πως τα καλλιστεία αντιμετωπίζουν τς γυναίκες ως αντικείμενα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top