«Ο βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο στο πάγκρεας και δύο χρόνια ζωής»

Δημοσίευμα κάνει λόγο για προετοιμασίες σχετικά με την κηδεία του μονάρχη

Ασταμάτητες είναι οι φήμες που αφορούν τη βασιλική οικογένεια και την κατάσταση της υγείας του Βασιλιά Καρόλου. Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, ο ίδιος πάσχει από καρκίνο και για αυτό τον λόγο έχει κάνει μερικά βήματα πίσω το τελευταίο διάστημα με στόχο να μπορέσει να επικεντρωθεί στις θεραπείες του.

Βασιλιάς Κάρολος: Συγκινησιακά φορτισμένο το μήνυμα στους Βρετανούς

Μετά την αποκάλυψη που θέλει την Κέιτ Μίντλετον να πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και να έχει υποβλεθεί σε υστερεκτομή, νέο δημοσίευμα αποκαλύπτει τον καρκίνο που φαίνεται πως έχει ο Βασιλιάς Κάρολος.

Πόσος χρόνος ζωής απομένει στον Κάρολο

Έως και δύο χρόνια ζωής απομένουν στον Βασιλιά Κάρολο, σύμφωνα με δημοσίευμα / AP

Βασιλιάς Κάρολος:Πόσος είναι ο χρόνος ζωής που του απομένει 

Το περιοδικό In Touch όχι μόνο αποκαλύπτει τη μορφή του καρκίνου του μονάρχη αλλά κάνει λόγο και για τον χρόνο ζωής που του απομένει. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμά του, τα σενάρια δεν είναι και πάρα πολύ αισιόδοξα. Ο Βασιλιάς Κάρολος Γ' πάσχει -σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές- από καρκίνο στο πάγκρεας και του απομένουν από λίγοι μήνες ζωής έως και δύο χρόνια στην καλύτερη περίπτωση.

Βασιλιάς Κάρολος: Το πρώτο μήνυμα για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει συγκεκριμένη πηγή, ωστόσο υποστηρίζει πως η πληροφορίες έρχονται από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας, ενώ αναφέρει πως για τη μορφή του καρκίνου του μονάρχη γνωρίζουν μόνο λίγοι έμπιστοι άνθρωποι. 

Άσχημα τα νέα για τον Βασιλιά Κάρολο.

Ετοιμασίες για την κηδεία του Βασιλιά Καρόλου; / AP 

Βασιλιάς Κάρολος: Προετοιμασίες για την «Επιχείρηση Menai Bridge»

Σε άλλο δημοσίευμά του το In Touch αναφέρει ότι το παλάτι εξετάζει το πρωτόκολλο για την κηδεία του βασιλιά που φέρει την ονομασία «Επιχείρηση Menai Bridge». 

Βασιλιάς Κάρολος: Το πρώτο μήνυμα μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Το «Operation Menai Bridge» περιλαμβάνει τα εξής: Αφού φύγει από τη ζωή, το σώμα του θα μεταφερθεί από το παλάτι του Μπάκινγχαμ στην αίθουσα του Γουέστμινστερ. Θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και η επίσημη κηδεία του θα γίνει εννέα ημέρες αργότερα. Πιθανότατα θα ταφεί στο βασιλικό τάφο στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top