Μόνικα Λεβίνσκι: Από πέτρα του σκανδάλου, μοντέλο κι ακτιβίστρια στα 50 της

Η ζωή της 26 χρόνια μετά το σκάνδαλο που απασχόλησε όλον τον πλανήτη

Η Μόνικα Λεβίνσκι πρωταγωνιστεί σε καμπάνια ρούχων αφυπνίζοντας τους Αμερικανούς να ψηφίσουν στις φετινές εκλογές / Mega

Η Μόνικα Λεβίνσκι, η γυναίκα που βρέθηκε στο επίκεντρο του μεγαλύτερου σκανδάλου της δεκαετίας του '90 μετά από σχέση που διατηρούσε με τον Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον, είναι πια στα 50 της ακτιβίστρια, ενώ εργάζεται πολύ επιτυχημένα και ως μοντέλο. 

Η Λεβίνσκι επιλέχθηκε από τον οίκο γυναικείας μόδας Reformation για να ηγηθεί της τελευταίας εκλογικής εκστρατείας της εταιρείας.

Το σκάνδαλο Λεβίνσκι μεταφέρεται στη μικρή οθόνη

Η εκστρατεία ρούχων εργασία "You've Got the Power" ξεκίνησε τη Δευτέρα 26/2 σε συνεργασία με το Vote.org. Στόχος της εκστρατείας είναι να «υπενθυμίσει» στους πολίτες την εκλογική «δύναμή» τους.

Η Μόνικα Λεβίνσκι 26 χρόνια μετά το σκάνδαλο των σκανδάλων.

Μόνικα Λεβίνσκι: 26 χρόνια από το «σκάνδαλο των σκανδάλων»

Η Μόνικα Λεβίνσκι ήταν μόλις 22 ετών όταν συνήψε σχέση με τον τότε πρόεδρο, ο οποίος ήταν 27 χρόνια μεγαλύτερός της. Οι ειδήσεις για τη σχέση τους κυριάρχησαν παντού στις ΗΠΑ το 1998 και το 1999, αφού ο πρόεδρος αρχικά τις διέψευσε για να τις παραδεχτεί λίγο αργότερα.

Μόνικα Λεβίνσκι: Αποκαλύπτει πώς απέκτησε τον θρυλικό λεκέ στο φόρεμά της

Το 2018, η Λεβίνσκι εξομολογήθηκε ότι η σχέση τους αποτελούσε «κατάχρηση εξουσίας» από την πλευρά του κ. Κλίντον, σημειώνοντας ότι ήταν «ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον πλανήτη... με αρκετή εμπειρία ζωής για να γνωρίζει καλύτερα».

Από τότε που επανεμφανίστηκε στη δημοσιότητα το 2014, έχει μιλήσει τακτικά κατά του διαδικτυακού εκφοβισμού, αποκαλώντας τον εαυτό της «ασθενή μηδέν» της τάσης του Διαδικτύου.

Η Μόνικα Λεβίνσκι είναι ακτιβίστρια στα 50 της.

Μέλος της καμπάνιας που ωθεί τους αμερικανούς να πάνε στην κάλπη η Λεβίνσκι 

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο περιοδικό «Elle», η Μόνικα Λεβίνσκι είπε ότι η συνεργασία με τη Reformation ήρθε ως απάντηση στην αυξημένη απογοήτευση και απάθεια των ψηφοφόρων για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2024.

Κλίντον: «Δεν έχω ζητήσει συγνώμη από τη Μόνικα Λεβίνσκι»

«Όλοι πρέπει να υπενθυμίζουμε ο ένας στον άλλον ότι δεν μπορούμε να το αφήσουμε να εμποδίσει την ανάγκη να ψηφίσουμε, ότι έτσι χρησιμοποιούμε τη φωνή μας. Εκεί είναι η δύναμή μας», είπε στο περιοδικό.

Μάλιστα, η ίδια παραδέχθηκε στο «Elle» ότι έκλεισε τα 50 το καλοκαίρι κι αυτό ήταν ένα «πραγματικό δώρο».

«Ήταν μια χρονιά αποδοχής. Μπόρεσα να δεχτώ τόσα πολλά για τον εαυτό μου και τη ζωή μου και για το πού βρίσκομαι», είπε.

«Είμαι ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα δεκαετία και είμαι αισιόδοξη – κάτι που για κάποιον με τόσα τραύματα είναι τρομακτικό». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top