Λονδίνο: Nεογέννητο μωρό σε τσάντα για ψώνια... στους -3 βαθμούς Κελσίου!

Αναζητείται η μητέρα - Το βρήκε περιπατητής που έβγαλε βόλτα τον σκύλο του

Λονδίνο: Nεογέννητο μωρό σε τσάντα για ψώνια... στους -3 βαθμούς Κελσίου!

Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση ότι ένα νεογέννητο μωρό βρέθηκε αφημένο σε τσάντα από ψώνια, με τη θερμοκρασία να είναι στους -3 βαθμούς Κελσίου στο ανατολικό Λονδίνο, το βράδυ της Πέμπτης, όποτε και εντοπίστηκε.

Ξάνθη: Μητέρα Εγκατέλειψε Το Μωρό Της Μετά Τη Γέννα - Video

Το νεογέννητο κοριτσάκι βρήκε ένας περιπατητής που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του. Κάλεσε την αστυνομία στη συμβολή των οδών Greenway και High Street South στο Newham, στις 21:13 το βράδυ της Πέμπτης. Το μωρό ήταν τυλιγμένο σε μια πετσέτα μέσα σε τσάντα για ψώνια. 

Ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία του και λαμβάνει τη φροντίδα των νοσηλευτών του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τη μητέρα του μωρού, η οποία, όπως λένε, θα χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα.

«Σκεπτόμενος γρήγορα, ο άνθρωπος που βρήκε το μωρό, το κράτησε ζεστό μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο. Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι το μωρό δεν τραυματίστηκε με κανέναν τρόπο και είναι ασφαλές και καλά στη φροντίδα του προσωπικού του νοσοκομείου», είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας. 

Εγκατάλειψη βρέφους στη Θεσσαλονίκη: «Την μικρή θα την πάρω πίσω»

Ο ίδιος τόνισε ότι εκπαιδευμένοι γιατροί και ειδικοί αξιωματικοί είναι έτοιμοι να στηρίξουν τη μητέρα και την προέτρεψε να πάει στο πλησιέστερο νοσοκομείο ή το αστυνομικό τμήμα ή στο τηλέφωνο 999.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top