Φλόριντα: 9χρονος σύρθηκε κάτω από σχολικό και τον πάτησε

Ήθελε να πιάσει την μπάλα του

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 9χρονος αγόρι στη Φλόριντα, που το πάτησε σχολικό λεωφορείο, όταν σύρθηκε από κάτω για να πιάσει τη μπάλα του. 

Ξέχασαν 9χρονο ΑμεΑ μέσα σε σχολικό στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες το λεωφορείο είχε σταματήσει για να αποβιβαστεί ο μικρός Elyas Marshall Rodriguez. Όταν ο οδηγός έβαλε μπροστά το όχημα, το αγόρι γύρισε προς το λεωφορείο, σύρθηκε από κάτω, ενώ εκινείτο, με αποτέλεσμα να το πατήσει. 

Το αγόρι ήταν ο μοναδικός μαθητής εκείνη την ώρα στο σχολικό λεωφορείο. Φοιτούσε στο δημοτικό σχολείο Lawton Chiles Elementary School.

Πανικός σε σχολικό στην Αγγλία: Έπιασε φωτιά με 20 μαθητές μέσα

Η αστυνομία ανέκρινε τον 54χρονο οδηγό του σχολικού λεωφορείου, που είχε εμπειρία άνω των δέκα χρόνων στη δουλειά του, και αναζητά το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη. Άγνωστο παραμένει κατά πόσον θα απαγγελθούν κατηγορίες στον οδηγό, ο οποίος αγνοούσε ότι το παιδί ήταν κάτω από το λεωφορείο.

Ξέχασαν τρίχρονο κοριτσάκι μέσα σε σχολικό και πέθανε από τη ζέστη

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον τραγικό θάνατο ενός μαθητή μας, ο οποίος ενεπλάκη σε δυστύχημα με λεωφορείο αργά το απόγευμα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η επιθεωρήτρια των σχολείων Maria Vazquez. «Το να χάνεις ένα παιδί τόσο ξαφνικά και τραγικά είναι εξαιρετικά δύσκολο ειδικά για την οικογένεια και τους φίλους».

Όπως αναφέρει το NBC NEWS, σύμφωνα με την οικογένειά του, ο Elyas Marshall-Rodriguez  είχε διαγνωστεί με λευχαιμία σε ηλικία 2 ετών και είχε καταφέρει να ξεπεράσει την ασθένεια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top