«Μόνος στο Σπίτι» in... real life - Η περιπέτεια του 6χρονου Κάσπερ

Η λάθος πτήση και οι διακοπές στη γιαγιά του

Μια απίστευτη περιπέτεια ανάλογη με εκείνη του Κέβιν ΜακΆλιστερ από το «Μόνος στο Σπίτι» έζησε ένας 6χρονος στις ΗΠΑ. Το αγοράκι θα ταξίδευε ασυνόδευτο με το αεροπλάνο, όμως κατέληξε... σε λάθος προορισμό!

«Μόνος στο Σπίτι» 33 Χρόνια Μετά - Το Viral Βίντεο με τον Macaulay Culkin

Ο 6χρονος Κάσπερ θα ταξίδευε ασυνόδευτος με την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Spirit Airlines στο Φορτ Μάιερς από τη Φιλαδέλφεια, όμως τον έβαλαν σε λάθος πτήση και κατέληξε... στο Ορλάντο, σχεδόν 257 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του προορισμού του.

Όλα έγιναν γνωστά, όταν η γιαγιά του παιδιού πήγε στο αεροδρόμιο να παραλάβει τον εγγονό της. Ωστόσο, η αεροσυνοδός της πτήσης της ανέφερε ότι δεν υπήρχε κανένα ασυνόδευτο παιδί στην πτήση της. 

Μόνος στο σπίτι: Η ιστορία του 6χρονου Κάσπερ

Περιπέτεια που θυμίζει την ταινία «Μόνος στο σπίτι» έζησε ο 6χρονος Κάσπερ από τις ΗΠΑ / Φωτογραφία από δελτίο Star

Η Μαρία Ράμος πανικόβλητη προσπαθούσε να μάθει πού βρισκόταν ο εγγονός της, ο οποίος πρώτη φορά ταξίδευε μόνος του με αεροπλάνο. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κάσπερ της τηλεφώνησε για να την ενημερώσει ότι βρισκόταν σε άλλο αεροδρόμιο, περίπου τέσσερις ώρες μακριά! «Γιαγιά πού είσαι; Δε σε βλέπω, βγήκα από το αεροπλάνο», φέρεται να είπε στη γιαγιά του, η οποία πήγε οδικώς να τον παραλάβει. 

Η περιπέτειά του θυμίζει την ιστορία του Κέβιν από το «Μόνος στο Σπίτι». Ο μικρός πρωταγωνιστής είχε βρεθεί μόνος του στη Νέα Υόρκη αντί για τη Φλόριντα, όπου ταξίδευε η οικογένειά του.

Μόνος στο σπίτι: 6χρονος ταξίδεψε μόνος με αεροπλάνο και έφτασε σε λάθος προορισμό

Ο μικρός Κάσπερ δήλωσε ότι δε θέλει να ταξιδέψει ξανά μόνος του με το αεροπλάνο μετά την περιπέτειά του

Η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρίας

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, με την εταιρεία να αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη... προχθές!

«Στις 21 Δεκεμβρίου, ένα ασυνόδευτο παιδί που ταξίδευε από τη Φιλαδέλφεια (PHL) προς το Φορτ Μάιερς (RSW) επιβιβάστηκε λανθασμένα σε πτήση προς το Ορλάντο (MCO)», ανέφερε η Spirit Airlines σε ανακοίνωση που δόθηκε στο Newsweek την Κυριακή.

«Το παιδί βρισκόταν πάντα υπό τη φροντίδα και την επίβλεψη ενός μέλους της ομάδας Spirit και μόλις ανακαλύψαμε το λάθος, λάβαμε άμεσα μέτρα για να επικοινωνήσουμε με την οικογένεια και να την επανασυνδέσουμε. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και την ευθύνη της μεταφοράς όλων των επισκεπτών μας και διεξάγουμε εσωτερική έρευνα. Ζητούμε συγγνώμη από την οικογένεια για αυτή την εμπειρία», επεσήμανε η αεροπορική εταιρία στην ανακοίνωσή της.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top