Οι δίδυμες Άνο και Τάκο επανενώθηκαν μετά από 19 χρόνια, χάρη στο Tik Tok

Δόθηκαν σε παράνομες υιοθεσίες μετά τη γέννησή τους

Συγκλονίζει η ιστορία δίδυμων αδελφών από τη Γεωργία, οι οποίες επανενώθηκαν μετά από 19 χρόνια, χάρη στο Tik Tok.

Η Άνο Σαρτάνια και η Τάκο Κβίτια γεννήθηκαν στις 20 Ιουνίου 2002 στο Κίρτσκι της Γεωργίας. Όμως η μητέρα τους έπεσε σε κώμα και ο πατέρας τους αποφάσισε να τις δώσει για υιοθεσία, καθώς η οικογένεια είχε ήδη άλλα δύο παιδιά.

Έτσι, με το που γεννήθηκαν δόθηκαν με παράνομες διαδικασίες σε δύο διαφορετικές οικογένειες, σε διαφορετικές πόλεις, για υιοθεσία.

Τα νεογέννητα κορίτσια υιοθετήθηκαν από δύο διαφορετικές οικογένειες με παράνομες διαδικασίες. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η πρακτική των παράνομων υιοθεσιών συνέβαινε για χρόνια στη Γεωργία με τη συμμετοχή γιατρών, δικαστών και συμβολαιογράφων στα κυκλώματα που διευκόλυναν αυτού του είδους τις πράξεις.

Όμως το 2021 η ζωή τους άλλαξε ριζικά, χάρη σε ένα βίντεο στο Tik Tok που έτυχε να μην περάσει απαρατήρητο από έναν φίλο της Άνο. Νόμιζε ότι σε αυτό εμφανιζόταν η φίλη του, έχοντας κάνει μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, κάτι που ωστόσο δεν ίσχυε. Η Άνο παραξενεύτηκε και άρχισε να ψάχνει ποια ήταν εκείνη η κοπέλα που της έμοιαζε τόσο πολύ.

Μετά από μια αρχική επικοινωνία στα social media, τα δύο κορίτσια συναντήθηκαν στο σταθμό του μετρό Rustaveli, στο κέντρο της Τιφλίδας και εκεί συνειδητοποίησαν τη μεγάλη τους ομοιότητα. Μετά από έρευνα, εξακρίβωσαν όλα όσα είχαν συμβεί λίγο μετά τη γέννησή τους και έκτοτε είναι αχώριστες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top