Φρίκη στις HΠΑ: Νταντά κακοποίησε σεξουαλικά βρέφος 8 μηνών

Μοίραζε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο

Φρίκη στις HΠΑ: Νταντά κακοποίησε σεξουαλικά βρέφος 8 μηνών

Μια νταντά από την Καλιφόρνια κατηγορείται για κακοποίηση ενός βρέφους 8 μηνών που προσλήφθηκε να φροντίζει και για διανομή εικόνων του θύματος στο Διαδίκτυο. Μάλιστα όλα φέρεται να έγιναν υπό την οδηγία ενός άνδρα που έλαβε τις φωτογραφίες μέσω των social media.

Φρικτός θάνατος για 11 μηνών μωρό σε αυτοκίνητο όσο η νταντά κοιμόταν

Η 28χρονη Μισέλ Νικόλ Χινταλγκο, συνελήφθη τον περασμένο μήνα και κατηγορείται για κακουργήματα περί «παραγωγής και διανομής παιδικής πορνογραφίας», σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Contra Costa.

Μια νταντά από την Καλιφόρνια κατηγορείται για κακοποίηση ενός βρέφους 8 μηνών που προσλήφθηκε να φροντίζει και για διανομή εικόνων του θύματος στο Διαδίκτυο.

 Η νταντά από την Καλιφόρνια που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ενός κοριτσιού 8 μηνών / Facebook

Οι αστυνομικοί έλαβαν μια πληροφορία από μια ανώνυμη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με εικόνες κακοποίησης που φέρεται να κοινοποιήθηκαν από την Χιντάλγκο στην πλατφόρμα τους.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, όταν η αστυνομία διερεύνησε τη διαδικτυακή της δραστηριότητα, φέρεται να βρήκε συνομιλίες μεταξύ της 28χρονης και ενός άνδρα που ζητούσε όλο και «χειρότερες» εικόνες του κοριτσιού.

Νέα Υόρκη: 40χρονη ογκολόγος πυροβόλησε το μωρό της και αυτοκτόνησε

Οι αστυνομικοί υποψιάζονται ότι είχε κακοποιήσει το βρέφος υπό τις οδηγίες του άνδρα στον οποίο έστειλε τις εικόνες.

Η 28χρονη φέρεται να παραδέχθηκε τις αρρωστημένες πράξεις της λέγοντας στον ανακριτή ότι ήταν ένα «ανόητο λάθος» το οποίο έκανε μόνο μία φορά.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι της 28χρονης νταντάς βρέθηκε και κατασχέθηκε «εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή και τη διανομή» του βίντεο κακοποίησης.

Η νταντά εξακολουθούσε να εργάζεται για την οικογένεια του θύματος τη στιγμή της σύλληψής της. Αυτή τη στιγμή κρατείται με εγγύηση 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 60 χρόνια εάν κριθεί ένοχη.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top