Πόλεμος στο Ισραήλ: Προειδοποιητική σφαίρα δέχθηκε το συνεργείο της ΕΡΤ!  

Την ώρα που ο ισραηλινός στρατός ετοιμάζεται για τη χερσαία επίθεση    

Πόλεμος στο Ισραήλ: Προειδοποιητική σφαίρα κατά του συνεργείου της ΕΡΤ (video ΕΡΤ) 

Προειδοποιητική σφαίρα δέχθηκε το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ στο Ισραήλ, ενώ επιχειρούσε να κάνει πλάνα μέσα από το αυτοκίνητο, την ώρα που τα στρατεύματα της χώρας προετοιμάζονται για τη χερσαία εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας

Ισραήλ: Βομβαρδίζει ανελέητα τις θέσεις της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας

Η σφαίρα πάντως δεν στόχευε πάνω τους, όπως διευκρίνισε η δημοσιογράφος  του συνεργείου Ευ. Πενταράκη, αλλά είχε στόχο να τους εκφοβίσει για να σταματήσουν να τραβάνε πλάνα.         

Ισραήλ: Σφαίρα κατά του συνεργείου της ΕΡΤ

Ισραήλ: Προειδοποητική σφαίρα κατά του συνεργείου της ΕΡΤ 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ, δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και προετοιμάζονται εντατικά για τη χερσαία επιχείρηση, μετά τις επιθέσεις της Χαμάς.   

Πόλεμος Ισραήλ: Η στιγμή της απελευθέρωσης της Νάταλι και της μητέρας της

Αλλά και ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γκάλαντ επισκέφθηκε στρατιωτικές δυνάμεις την Παρασκευή και δήλωσε ότι η χώρα του ετοιμάζεται για επέμβαση σε τρεις φάσεις στη Λωρίδα της Γάζας.        

Γάζα: Άνοιξε το πέρασμα της Ράφα - Άρχισε η μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας

Επίσης, ο υπουργός Οικονομίας, Νιρ Μπαράκατ, δήλωσε στο ABC  ότι «ο ισραηλινός στρατός έχει λάβει το ”πράσινο φως” για να εισέλθει στη Γάζα, όποτε αυτός είναι έτοιμος» και εκτίμησε ότι «οι όμηροι και οι απώλειες αμάχων θα είναι δευτερεύουσες σε σχέση με την καταστροφή της Χαμάς».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top