Πόλεμος Ισραήλ: Η στιγμή της απελευθέρωσης της Νάταλι και της μητέρας της

«Μου είπε ότι της συμπεριφέρθηκαν καλά» λέει ο πατέρας της 18χρονης

Απελευθερώθηκαν από τη Χαμάς οι πρώτες δύο όμηροι / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο από τη στιγμή της απελευθέρωσης της 18χρονης Νάταλι Ραανάν και της μητέρας της, μετά από αρκετές ημέρες ομηρείας στα χέρια της Χαμάς.

Πρώτη απελευθέρωση ομήρων από τη Χαμάς - Ελεύθερες δύο Αμερικανίδες

Στο βίντεο φαίνονται μητέρα και κόρη να κατεβαίνουν από αυτοκίνήτο της Χαμάς ενώ γύρω τους είναι ένοπλοι με αλεξίσφαιρα γιλέκα. Στη συνέχεια επιβιβάζονται σε ένα αυτοκίνητο του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού και απομακρύνονται.

Δείτε το βίντεο:

«Είναι καλά, είναι πολύ καλά» δήλωσε ο πατέρας της 18χρονης, Ούρι Ράαναν, από το Σικάγο. «Δεν μου είπε κάτι (για την ομηρεία). Αλλά μου είπε ότι της συμπεριφέρθηκαν καλά και ότι είναι πολύ καλά. Περιμένω να την αγκαλιάσω και να την φιλήσω και αυτή θα είναι η καλύτερη ημέρα της ζωής μου» πρόσθεσε.

Όπως είπε ο 71χρονος, ενημερώθηκε για το ενδεχόμενο απελευθέρωσης των δύο γυναικών από την ισραηλινή τηλεόραση ενώ δέχθηκε και τηλεφώνημα από εκπρόσωπο των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων.

Επικοινωνία Μπάιντεν με τις δύο γυναίκες λίγο μετά την απελευθέρωσή τους

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επικοινώνησε με τις δύο γυναίκες αμέσως μετά την απελευθέρωσή τους. 

«Μόλις μίλησα με τις δύο Αμερικανίδες που απελευθερώθηκαν σήμερα αφού κρατήθηκαν όμηροι από τη Χαμάς. Τους ενημέρωσα ότι η κυβέρνησή τους θα τους υποστηρίξει πλήρως καθώς αναρρώνουν και θεραπεύονται. Η Τζιλ κι εγώ θα συνεχίσουμε να κρατάμε κοντά στις καρδιές μας όλες τις οικογένειες των αγνοουμένων Αμερικανών» έγραψε σε ανάρτησή του ο Μπάιντεν.

«Ο Πρόεδρος μόλις ολοκλήρωσε μια συνομιλία με τις δύο Αμερικανίδες που αφέθηκαν ελεύθερες σήμερα και βρίσκονταν υπό την ομηρεία της Χαμάς κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του Ισραήλ. Ανέφερε ότι θα έχουν την πλήρη υποστήριξη της αμερικανικής κυβέρνησης καθώς ανακάμπτουν από αυτή τη φοβερή δοκιμασία», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top