Βρετανία: 17χρονος μαχαίρωσε με ματσέτα 15χρονη μέσα σε λεωφορείο

Εξοργίστηκε όταν η πρώην κοπέλα του δε δέχθηκε τα λουλούδια που της έδωσε

Λονδίνο: 17χρονος Μαχαίρωσε 15χρονη Με Ματσέτα

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στο Κρόιντον στο Λονδίνο, όπου ένας 17χρονος σκότωσε με ματσέτα μια 15χρονη μέσα σε λεωφορείο. 

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο 17χρονος εξοργίστηκε και μαχαίρωσε το θύμα όταν εκείνη αρνήθηκε να βγει μαζί του και δε δέχθηκε τα λουλούδια που της έδωσε. Ωστόσο νεότερες πληροφορίες από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, δίνουν άλλη διάσταση στο στυγερό έγκλημα. 

Λονδίνο: Νεκρή μια μαθήτρια από την πτώση αυτοκινήτου σε δημοτικό σχολείο

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο 17χρονος και η 15χρονη είχαν έναν καβγά μέσα στο λεωφορείο Νο 60 την ώρα που πήγαιναν στο σχολείο τους. Ο ανήλικος δράστης προσπάθησε να δώσει ένα μπουκέτο με λουλούδια στο πρώην κορίτσι του, που ήταν φίλη με το θύμα. 

Το κορίτσι εκείνο αρνήθηκε τα λουλούδια και προσπάθησε να του δώσει πίσω μια τσάντα, που περιείχε πράγματά του, ξεκαθαρίζοντάς του ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Εκείνος τότε εξοργίστηκε και ξεκίνησε ένας καβγάς που συνεχίστηκε και στον δρόμο. 

Πανικός στο Λονδίνο: Mαχαίρωσε τον εαυτό του κι έπεσε νεκρός στο μετρό

Τα δύο κορίτσια κατέβηκαν από το λεωφορείο και ο 17χρονος τις ακολούθησε. Τότε η 15χρονη παρενέβη για να προστατέψει τη φίλη της, κι εκείνος ξαφνικά έβγαλε μια ματσέτα, με την οποία τη μαχαίρωσε στον λαιμό και στο στήθος. 

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή κι εξαφανίστηκε, παρά το γεγονός ότι αυτόπτες μάρτυρες τον κυνήγησαν. 

Βρετανία: Επίθεση με μαχαίρι σε νοσοκομείο - Δύο τραυματίες

Ο οδηγός του λεωφορείου και οι επιβάτες προσπάθησαν να σώσουν τη 15χρονη, όμως λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της. 

Περίπου 75 λεπτά μετά την επίθεση, η τοπική αστυνομία συνέλαβε τον 17χρονο σε ένα τραμ. 

Συναγερμός στο Λονδίνο: Aυτοκίνητο έπεσε στην πύλη της Ντάουνινγκ Στριτ

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν τα κόκκινα ματωμένα τριαντάφυλλα που είχε φέρει μαζί του ο δράστης για να προσφέρει στη φίλη του θύματος μαζί με ένα σημείωμα που έγραφε: «Σε αγαπώ πολύ, δεν έχω ξαναγνωρίσει ποτέ καμία με πιο όμορφο χαμόγελο και πιο όμορφα μάτια από τα δικά σου. Είσαι ξεχωριστή, πριγκίπισσά μου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top