Μαθητής πέθανε από τη ζέστη: Ο γυμναστής τον έβαλε να τρέξει στον καύσωνα

«Βοήθεια, θέλω νερό», είπε πριν καταρρεύσει

Ένα 12χρονο αγόρι στην Καλιφόρνια πέθανε μέσα στο σχολείο του, όταν εξαναγκάστηκε να τρέξει για ώρες μέσα στη ζέστη, κατά τη διάρκεια της γυμναστικής. «Παρακαλούσε για νερό», ισχυρίζονται οι γονείς του.

Ο Γιασούα Ρόμπινσον, μαθητής Γυμνασίου στη λίμνη Elsinore στην Καλιφόρνια, υποχρεώθηκε να τρέξει μέσα στη ζέστη επειδή είχε βάλει λάθος ρούχα για το μάθημα της γυμναστικής. Ενώ έτρεχε μέσα στους 36 βαθμούς Κελσίου, παραπονέθηκε ότι αισθανόταν άρρωστος και λίγο αργότερα «κατέρρευσε».

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω», είπε ο Γιασούα και πέθανε κάτω από τον καυτό ήλιο.

«Άπλωσε το χέρι στον δάσκαλό του, λέγοντάς του ότι χρειαζόταν λίγο νερό», είπαν οι συμμαθητές του Γιασούα στη θεία του, περιγράφοντάς της τα τελευταία του λεπτά πριν «σβήσει».

12χρονος πέθανε μέσα στη ζέστη, όταν εξαναγκάστηκε να τρέξει κάτω από τον καυτό ήλιο

Ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του 12χρονου Γιασούα / Φωτογραφία Go Fund Me

Ο άτυχος μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο που βρίσκεται 16 χιλιόμετρα μακριά από το σχολείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η οικογένεια του 12χρονου τώρα ψάχνει απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του μαθητή. «Γιατί εξαναγκάζεις ένα παιδί να τρέξει με τα ρούχα σε χωράφι, μέσα στη ζέστη; Είχαν δοθεί προειδοποιήσεις για τις συνθήκες καύσωνα που επικρατούσαν», ισχυρίζονται.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top