Γερμανία: Ρώσος πέταξε 10χρονο από γέφυρα επειδή μιλούσε ουκρανικά

Ψάχνουν να βρουν τον 40χρονο άνδρα από τη Ρωσία

Γερμανία: Πέταξε 10χρονο Από Γέφυρα Επειδή Μιλούσε Ουκρανικά

Συναγερμός έχει σημάνει στη Γερμανία, για τον εντοπισμό ενός άνδρα που πέταξε από γέφυρα ένα 10χρονο αγόρι, επειδή μιλούσε ουκρανικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας από τη Ρωσία που αναζητά η αστυνομία, επιτέθηκε αρχικά στο παιδί, σπάζοντάς του στον ώμο ένα γυάλινο μπουκάλι και στη συνέχεια το έριξε από τη γέφυρα, επειδή «τόλμησε» να μιλήσει τη μητρική του γλώσσα.

Όλα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα, όταν ο 40χρονος Ρώσος επιτέθηκε σε μια παρέα ανηλίκων που καθόταν σε μια γέφυρα στην πόλη Άινμπεκ. Όλα τα παιδιά μιλούσαν ουκρανικά, γεγονός που τον εκνεύρισε και γι΄αυτό διαπληκτίστηκε έντονα μαζί τους, λέγοντάς τους ότι η Ουκρανία ξεκίνησε τον πόλεμο.

Τα παιδιά αντέδρασαν και εκείνος τότε βγήκε εκτός εαυτού. Αρχικά τράβηξε τα μαλλιά ενός ανήλικου κοριτσιού και στη συνέχεια πέταξε τον ανήλικο στο κενό, αφού τον χτύπησε με ένα μπουκάλι.

Το 10χρονο αγόρι χτύπησε στο σιδερένιο κάγκελο και έπεσε στο κενό, σε βάθος πέντε μέτρων. Στη συνέχεια, ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Τα παιδιά ενημέρωσαν τους γονείς τους για το περιστατικό και εκείνοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Ο 40χρονος φορούσε ένα μπλε κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα μαύρο καπέλο και μια τζιν βερμούδα.

Το 10χρονο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και το αριστερό πόδι,. Ωστόσο, δεν ήταν σοβαρά και πήρε εξιτήριο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top