Παιδί στην Κίνα κρεμόταν από τον 5ο όροφο - «Κόβει» την ανάσα το βίντεο

Οι γείτονες έσωσαν το κοριτσάκι - Οι γονείς είχαν βγει για ψώνια

Σοκάρουν οι εικόνες με τη δραματική διάσωση ενός μικρού παιδιού που κρεμόταν για ώρα από τα κάγκελα μπαλκονιού στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην Κίνα.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καταγράφεται καρέ καρέ η στιγμή που οι γείτονες προσπαθούν να σώσουν το κοριτσάκι που κρεμόταν στον αέρα από τα 21 μέτρα!

Κοριτσάκι κρεμόταν από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην Κίνα

Το παιδί κρεμόταν στο κενό, όταν οι γείτονες το είδαν και ξεκίνησαν την επιχείρηση διάσωσής του / Screenshot από βίντεο Youtube

Το κοριτσάκι που χρειαζόταν βοήθεια κρεμόταν από τον λαιμό από τις μπάρες ασφαλείας του διαμερίσματος στην περιοχή Τσονγκίνγκ.

Στα πλάνα που καταγράφηκαν με την κάμερα κινητού τηλεφώνου, αποτυπώνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να απομακρύνουν το παιδί, ηλικίας 4-5 ετών, προτού συμβεί το μοιραίο.

Δείτε στο βίντεο τη δραματική διάσωση

Πρώτα, την πλησιάζει ένας τολμηρός άνδρας που σκαρφαλώνει σιγά σιγα στο μπροστινό μέρος του κτιρίου για να τη φτάσει. Καθώς πλησιάζει, άλλοι προετοίμαζονται για κάθε ενδέχομενο, γι΄αυτό και στήνουν ένα αυτοσχέδιο δίχτυ ασφαλείας απλώνοντας μια κουβέρτα. Την ίδια ώρα, ένας άλλος κάτοικος σκαρφαλώνει στο κτίριο για να βοηθήσει.

Παράλληλα, ένας ακόμα άνδρας προσπαθεί να βοηθήσει το κοριτσάκι από κάτω, αλλά τελικά ένας εθελοντής διασώστης την προσέγγισε. . 

Παρά τη βροχή, κατάφεραν να την απομακρύνουν με ασφάλεια από το σημείο, χωρίς να τραυματιστεί. Οι γονείς του παιδιού δε βρίσκονταν σπίτι. Είχαν βγει για ψώνια, 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top